FIFA 16 update 3 nu beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC

Gaming

Electronic Arts heeft de derde update uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en pc-versie van FIFA 16. De update verbetert de stabiliteit en brengt wat nieuwe content voor de fanatieke FIFA 16 spelers onder ons. De nieuwe content bestaat realistischere gezichten voor een aantal spelers, met name spelers die zijn gepromoveerd naar de Engelse Premier League. Daarnaast zijn er ook nieuwe derde tenues beschikbaar voor Barcelona, AS Roma en Inter Milan.

FIFA 16 update

EA heeft ook geluisterd naar de feedback van de community over problemen in FIFA 16. De update zou een aantal problemen moeten oplossen die door spelers zijn beschreven. Het online matchmaking systeem moet beter werken en in FIFA Pro Club worden nu de correcte vlaggen weergegeven. Ook zijn er enkele glitches verholpen in FIFA Online Seasons.

FIFA Ultimate Team heeft in update 3 ook de nodige aandacht gekregen. Het vergelijken van de prijs is verbeterd bij het gebruik van verbruiksartikelen. Verder zijn problemen verholpen met betrekking tot de spelersrol van de doelman, verkeerde weergave van ballen in het instellingenmenu, concept opstelling wordt weergegeven als speelbare opstelling en het gebruik van een historisch tenue in een wedstrijd met vrienden werkt nu zonder probleem. Ten slotte wordt de standaardwaarde in de ‘Koop Nu’ optie automatisch bijgewerkt naar de maximale waarde voor items die te koop zijn op de transfermarkt.

De FIFA 16-update is nu beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC, of de update ook verschijnt voor de PlayStation 3 en Xbox 360 is nog onduidelijk.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*