Apple Watch krijgt binnenkort eigen oplaaddock met nachtstand

Smartwatches

Er is al sinds de lancering van de Apple Watch was er al vraag naar, maar het ziet er nu toch naar uit dat het bedrijf een eigen oplaaddock heeft gemaakt voor het slimme horloge. De Franse site iGeneration kondigde eerder vandaag al het bestaan aan van de “Magnetic Charging Dock” en niet veel later werden er ook enkele foto’s gedeeld door de Duitse website Grobgebloggt.

Magnetic Charging Dock

De futuristische uitziende witte schijf kan de Apple Watch liggen opladen, maar de magnetische schijf ook worden uitgeklapt voor horizontale oriëntatie, een mogelijkheid die perfect geschikt lijkt te zijn voor de nieuwe nachtstand modus die werd toegevoegd in watchOS 2. Apple levert bij het magnetische dock ook een twee meter lange Lightning-kabel, echter lijkt ontbreekt er een stroomadapter, waardoor je zelf nog een losse adapter moet kopen of de bij de Apple Watch geleverde adapter moet gebruiken.

apple watch dock

Goedkoop wordt de Magnetic Charging Dock voor de Apple Watch niet, want het prijskaartje achterop de behuizing laat zien dat de oplader in Europa maar liefst 89 euro gaat kosten, een flinke prijs voor een relatief eenvoudig product. Het is nog onbekend wanneer Apple van plan is om de oplader op de markt te brengen, maar gezien de gelekte afbeeldingen vermoeden wij dat dit ieder moment kan gebeuren.

Nog geen Apple Watch? De goedkoopste Apple Watch Sport is vanaf 419 euro te koop bij de Media Markt.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*