Meer foto’s verschenen van BlackBerry X10

BlackBerry

blackberry-logoDe lancering van BlackBerry 10 in januari begint steeds dichterbij te komen en in de afgelopen weken lieten we je al zien hoe het nieuwe besturingssysteem presteerde in vergelijking met de HTC 8X en de iPhone 5, daarnaast verschenen er ook een aantal foto’s van de BlackBerry X10. Dit model is niet zoals de Z10 een touch-screen apparaat, maar een model met een fysiek QWERTY toetsenbord. Hoewel eerdere foto’s van de X10 weinig duidelijkheid schepten laten de foto’s die vandaag zijn verschenen weinig aan de verbeelding over.

De foto’s van de BlackBerry X10 zijn te zien op N4BB. Op de foto’s is goed te zien hoe groot het scherm is in vergelijking met het volledige QWERTY toetsenbord. Hoewel BlackBerry zijn aandacht met BB10 nadrukkelijk heeft gericht op de markt met touch-screen toestellen, lijkt het erop dat het bedrijf nog geen afscheid heeft willen nemen van toestellen met een fysiek toetsenbord.

Het bedienen van twee markten lijkt een verstandige keuze te zijn, want gezien de reacties op het web is er altijd nog een grote groep mensen die graag een toestel zien met een volwaardig toetsenbord in plaats van een groot touch-screen. RIM’s nieuwe besturingssysteem zal overigens gewoon op deze X10 draaien, waardoor je geen nieuwe functies hoeft te missen.

We zullen nog exact een maand moeten wachten op BlackBerry 10, maar de eerste indrukken lijken in ieder geval positief te zijn. In onze ogen zal het ditmaal in ieder geval niet de hardware zijn dat verantwoordelijk is voor het falen van BlackBerry.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*