Nexus 5X (32GB) aanbieding: van 529 naar 469 euro

Aanbiedingen

De Nexus 5X is (32GB) vandaag in de aanbieding bij iBood. De door LG ontwikkelde Nexus 5X met 32GB opslaggeheugen is nu te koop voor €469,96, elders online is de smartphone beschikbaar vanaf 529 euro, waardoor je toch kan profiteren van een leuke korting (11%). De aanbieding loopt nog tot 5 december, dus zorg ervoor dat je deze deal niet mist wanneer je interesse hebt.

Nexus 5 aanbieding

Het grote voordeel van de Nexus serie is natuurlijk dat je altijd de nieuwste versie van Android draait zonder overbodige features, die je telefoon vaak alleen maar trager maken. Momenteel draait de Nexus 5X op Android 6.0 Marshmallow en deze nieuwe versie brengt de nodige verbeteringen voor het verlengen van je accuduur, maar ook richt het zich op privacy want je kan op je Nexus 5X per app permissies instellen, zodat Facebook niet langer alles over je hoeft te weten.

De Nexus 5X van LG beschikt verder over een 5,2-inch IPS-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Onder de motorkap vinden we de krachtige Snapdragon 808-soc van Qualcomm met in totaal zes cores en de chipset wordt bijgestaan door een Adreno 418-gpu en werkgeheugen ter grootte van 2GB. Foto’s kunnen worden geschoten met de 12,3-megapixelcamera die dankzij de grotere pixels ook uitstekende prestaties levert bij slechte lichtomstandigheden. Daarnaast is er onder de camera ook een vingerafdrukscanner geplaats voor het snel ontgrendelen van je telefoon of het draadloos betalen via Android Pay (nog niet beschikbaar in Nederland).

  • Voordelen: altijd de nieuwste versie van Android, 32GB opslaggeheugen, mooi scherm, krachtige camera, 4K video-opnames, USB-C-poort, snelle vingerafdrukscanner, draadloos betalen
  • Nadelen: niet de allersnelste processor, geen QHD-scherm, geen aluminium behuizing
[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*