Microsoft Lumia 850 voor het eerst te zien op foto’s

Smartphones

In juli verschenen al de eerste geruchten over de Microsoft Lumia 550, 750 en 850, en destijds werden er ook enkele documenten gepubliceerd waarop de specificaties van de Lumia 850 en de twee andere Microsoft smartphons waren te zien. Echter hoorden we sindsdien niks meer over de Lumia 850 en hielden wij er sterk rekening mee dat het toestel zou zijn geschrapt, maar nu de Lumia 550 te koop is zou het ook nog zomaar kunnen zijn dat de Lumia 750 en 850 binnenkort ook nog volgen.

Microsoft Lumia 850

In het weekend publiceerde ‘telefoonlekker’ @OnLeaks een render waarop de Microsoft Lumia 850 te zien zou zijn en daardoor hebben we ook een idee hoe de smartphone er in het echt uitziet. Op het Chinese Baidu zijn gisteren ook enkele foto’s gepubliceerd van een nog onaangekondigde Lumia smartphone met de codenaam Honjo, die wel heel erg veel lijkt op de render van het eerdere lek.

Helaas zijn de foto’s van extreem lage kwaliteit, waardoor we eigenlijk geen zinnig woord kunnen zeggen over de gebruikte materialen, hoewel een behuizing van polycarbonaat opnieuw voor de hand ligt. Aan de voorzijde zien we onder de speaker het vervaagde Microsoft logo en in de rechterbovenhoek lijkt een ledflitser zichtbaar te zijn, zodat je ook selfies kan maken bij weinig licht. De achterzijde laat het Windows logo zien en een vulkaanvormige cameramodule met daarboven een enkele ledflitser.

De specificaties die op de afbeeldingen van de vermeende Lumia 850 zijn te zien komen niet overeen met het eerder lek. Volgens de Chinese bron beschikt de Lumia 850 ‘Honjo’ over een 5,7-inch ClearBlack IPS-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels (386 pixels per inch) en een Snapdragon 617-soc van Qualcomm. Dit is een mid-range chipset met acht Cortex A53-cores, 4G connectiviteit en een Adreno 405-gpu voor het grafische werk. Op de eerder gelekte documenten werd gesproken over een 5-inch scherm (1280 x 768 pixels) met een Snapdragon 410-soc, een Adreno 306-gpu, 1GB werkgeheugen, 16GB opslaggeheugen met een micro-sd-slot, een 10-megapixel PureView camera en een 2650mAh accu.

Mochten de nieuwe specificaties blijken te kloppen dan heeft de Lumia 850 in de afgelopen maanden een flinke make-over gekregen, waaronder een snellere processor en een groter scherm. Daarbij moet wel worden opgemerkt dat de gelekte specificaties van de Lumia 550 ook niet overeen zijn gekomen met het toestel dat nu in de winkels ligt. Wanneer de Lumia 850 op de markt wordt gebracht is momenteel nog onduidelijk.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*