Grand Theft Auto 5: Every Bullet Counts live voor PS4, Xbox One en pc

Gaming

Rockstar Games heeft afgelopen dinsdag een nieuwe multiplayer modus aangekondigd voor Grand Theft Auto 5. De GTA Online update “Every Bullets Counts” brengt een nieuwe free-for-all modus met een unieke twist om wat extra spanning toe te voegen. Gamers worden namelijk losgelaten in een afgesloten ruimte met beperkte munitie en meerdere tegenstanders.

Grand Theft Auto 5: Every Bullet Counts

Sinds de release van Grand Theft Auto V voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc is Rockstar druk bezig geweest met het introduceren van nieuwe content om spelers geïnteresseerd te houden in het nog altijd populaire GTA Online. In het afgelopen jaar is er veel content bijgekomen, waaronder nieuwe modi, auto’s, wapens en ga zo maar door. Helaas lijkt dit ook te betekenen dat er vooralsnog geen betaalde DLC komt voor een aanvullend verhaal met nieuwe opdrachten, want alle extra content die tot op heden is uitgebracht richt zich op de online multiplayer modus van Grand Theft Auto V.

In Every Bullet Counts worden vier spelers met enkel een pistool en twee kogels geplaatst in een afgesloten ruimte. Spelers moeten daardoor strategisch hun munitie inzetten om de tegenstanders uit te schakelen, maar je kan er ook voor kiezen om ze te besluipen en ze af te slachten met je vlijmscherpe machete. Overigens is het niet verstandig om te gaan campen, want spelers die langer dan 5 seconden stilstaan worden automatisch op de kaart weergegeven, waardoor je een eenvoudig doelwit wordt, verplaatst je dus van dekking naar dekking.

De nieuwe Grand Theft Auto V multiplayer modus kan worden gespeeld in De Santa mansion in Rockford Hills en de Tequi-la-la club in downtown Los Santos.

Every Bullet Counts is sinds dinsdag 8 december, exclusief beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Eerder kondigde Rockstar Games al aan dat GTA Online voor de Xbox 360 en PlayStation 3 geen nieuwe content meer gaat krijgen. Volgens de studio heeft dit te maken met de beperkingen van de hardware van de last-gen consoles.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*