Microsoft verontschuldigt zich voor Surface Pro 4 problemen

Computer Tablets

Microsoft bood afgelopen vrijdag op zijn eigen community site excuses aan voor de lancering van de Surface Book en de Surface Pro 4. Op de community site is een bericht geplaatst waarin het Surface team sorry zegt voor de problemen met beide producten en de frustraties die het mogelijk heeft veroorzaakt.

Surface Pro 4 problemen

Het Surface team schrijft dat het al de nodige updates heeft uitgebracht voor de Surface Pro 4 en dat het momenteel hard werkt om de gebruikerservaring voor beide Surface apparaten verder te verbeteren. In november verscheen er via Windows Update al een oplossing voor het probleem dat ervoor zorgde dat het beeldscherm op beide apparaten begon te flikkeren.

Een ander probleem met de Surface Book en Surface Pro 4 is dat de twee niet in een diepe slaapstand worden geplaatst wanneer de stand-by modus wordt geactiveerd. Gebruikers klagen al enige tijd over de accuduur van beide modellen in stand-by, omdat het systeem energie blijft verbruiken terwijl deze niet actief is. Volgens Microsoft wordt dit probleem begin volgend jaar met een software-update opgelost.

Gebruikers kunnen dit probleem overigens ook zelf deels verhelpen in het menu met energieinstellingen. Selecteer onder de optie ‘Wanneer ik de power-knop indruk’ de optie Sluimerstand in plaats van Slaapstand en sla de wijziging op. De Surface Pro 4 zal in stand-by nu een stuk langer moeten meegaan.

De Surface Pro 4 is uit voorraad leverbaar bij: CoolblueBol.com en de Media Markt.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*