Media Markt BTW Weg Ermee start op 27 januari 2016

Financieel

Het is nieuwe jaar is aangebroken en net als vorig jaar betekent dit dat de Media Markt weer gaat stunten met de btw-vrije dagen. De actie is officieel nog niet aangekondigd, maar wij weten uit betrouwbare bron dat de Media Markt btw-actie op woensdag 27 januari van start gaat en loopt tot en met zondag 31 januari. Doe er je voordeel mee!

Media Markt BTW Weg Ermee

De btw-dagen bij de Media Markt gaan van start in alle fysieke winkels en in de webshop. Wij hebben nog geen exacte tijd ontvangen, maar in de voorgaande jaren sluiten de deuren zich vaak kort om alle wijzigingen door te voeren, waarna de deuren weer om 18:00 opengaan en tegelijkertijd gaat de actie ook van start in de webshop.

Het is verstandig om er zo snel mogelijk bij te zijn, want doorgaans staan er al lange rijen voor de winkels en kunnen de servers van de webshop het vaak maar net aan. Tijdens de btw weg ermee actie geldt op=op en artikelen die niet langer voorradig zijn komen gedurende de actie niet weer terug, je doet er dus verstandig aan om er zo snel mogelijk bij te zijn.

→ Bezoek hier de website van de Media Markt

Op elk product dat deelneemt aan de actie ontvang je 17,36% korting op de verkoopprijs inclusief btw. Heb je een mooie televisie gevonden van 1.210 euro, dan vermenigvuldigt de Media Markt dit met 100 en deze uitkomst wordt gedeeld door 121, waardoor je op een bedrag uitkomt van 1.000 euro en een korting van 210 euro (17,36% korting).

  • € 1.210 x (100/121)= € 1.000 (excl. BTW).
  • Aan de kassa ontvangt u € 210.- voordeel (=17,36%).

Deelnemende producten moeten afkomstig zijn uit 1 van de volgende categorieën: televisies, audio & navigatie, foto & video, smartphones, smartwatches, desktops, laptops, tablets, monitoren, printers, huishoudelijke apparatuur, keukenapparatuur, persoonlijke verzorging, games, films en muziek.

Producten die uitgezonderd zijn van de BTW Weg Ermee actie zijn te vinden in de volgende categorieën: accessoires, gamingaccessoires, Apple producten, consoles, computersoftware, speelgoed, boeken, spellen, abonnementen, prepaidkaarten, verzekeringen, giftcards en tegoedkaarten.

→ Bezoek hier de website van de Media Markt

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*