Update voor BlackBerry Priv camera-app brengt nodige verbeteringen

Smartphones

De BlackBerry Priv is inmiddels een kleine maand te koop in Nederland en net als Motorola en HTC heeft het bedrijf ervoor gekozen om de belangrijkste systeem apps te verplaatsen naar de Google Play Store. Dit betekent dat het bepaalde apps van de BlackBerry Priv kan updaten zonder dat er een software-update voor het gehele besturingssysteem moet worden uitgebracht. BlackBerry gebruikte kort voor het weekend deze oplossing om de Camera-app van de Priv te verbeteren.

BlackBerry Priv

De update voor de Camera-app heeft het versienummer 1.0.0.3605 meegekregen. Volgens de release notities brengt de update ondersteuning voor breedbeeld foto’s (16:9) op de BlackBerry Priv en ook kunnen foto’s sneller worden geschoten. Verder geven indicatoren aan wanneer een foto is genomen onder slechte lichtomstandigheden en wanneer HDR is ingeschakeld. BlackBerry heeft de autofocus van de camera ook onder handen genomen en de update plet ook de nodige bugs die de app stabieler maken.

BlackBerry Priv gebruikers kunnen de update voor de camera-app nu downloaden uit de Google Play Store. Klik op het hamburgermenu en selecteer de optie ‘Mijn apps’ en als het goed is wordt de update hier weergegeven, hoewel het ook kan zijn dat de update al automatisch is geïnstalleerd voor je toestel.

De BlackBerry Priv is verkrijgbaar bij de volgende aanbieders:

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*