Stemacteur Grand Theft Auto 5 hint naar singleplayer DLC

Gaming

Acteur Shawn Fonteno, ook wel beker bekend als de stemacteur van Grand Theft Auto 5 personage Franklin, heeft gezorgd voor nieuwe hoop dat de game in de toekomst toch nog singleplayer DLC krijgt. Fonteno plaatste op zijn Instagram account namelijk een foto van hemzelf in een motion capture pak met in de achtergrond een grote poster van Grand Theft Auto IV.

Singleplayer DLC voor GTA 5

Fans van Grand Theft Auto 5 wachten al lange tijd op informatie over de singleplayer DLC, echter is er tot op heden nog altijd geen releasedatum bevestigd door Rockstar Games. In 2014 kondigde Rockstar wel aan dat gamers konden uitkijken naar nieuwe toevoegingen voor Grand Theft Auto Online en Grand Theft Auto 5, inclusief spannende Story Mode DLC, maar sindsdien is het opvallend stil gebleven.

Rockstar heeft zich sinds de release van Grand Theft Auto V in 2013 meer gericht op het uitbreiden van GTA Online, zoals de Heist missies, en de release van de game op de PlayStation 4, Xbox One en pc. In september 2015 zei Rockstar North design direct Imran Sarwar het volgende over de singleplayer DLC: “Wij hebben onze focus momenteel gericht op GTA Online die onze verwachtingen heeft overtroffen. Momenteel werken de belangrijkste mannen achter Grand Theft Auto 5 aan content voor GTA Online.”

Schermafbeelding 2016-01-13 om 12.45.33

Fonteno publiceerde de foto op 12 januari en op dit moment is deze nog altijd beschikbaar op Instagram. Het is moeilijk in te schatten of Rockstar opdracht heeft gegeven om deze foto te plaatsen om een hint te geven naar nieuwe singleplayer DLC, want er bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid dat het gaat om een oude foto tijdens de ontwikkeling van Grand Theft Auto V enkele jaren geleden. In 2014 suggereerde Fonteno al wel dat de DLC voor GTA 5 één van zijn huidige projecten was, maar van een release is nog altijd geen sprake.

Grand Theft Auto V is met 54 miljoen verkochte kopieën de populairste game uit de serie sinds de komst van de allereerste GTA game in 1997 op de originele PlayStation.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*