Zo stream je content van Popcorn Time naar de tv

Streamingdiensten

Popcorn Time is weer terug en dat betekent dat je met de illegale software weer films en series kan streamen via het torrent-procotol, maar hoe krijg je deze content op een eenvoudige manier op je televisie? Het antwoord is de Google Chromecast. Deze dongle maakt het mogelijk om content van de Popcorn Time-app rechtstreek op een eenvoudige manier rechtstreeks naar de televisie te streamen.

Popcorn Time Chromecast

De Chromecast van Google maakt het mogelijk om legale content van apps als Netflix en YouTube naar je televisie te sturen. Daarvoor ben je geen moderne smart tv nodig, want elke televisie met een HDMI-poort voldoet aan de eisen. Druk na het openen van de verpakking de dongle in één van de beschikbare HDMI-poorten en download de iOS/Android app of open de volgende link in Chrome (Windows/Mac OS X) – andere browsers kunnen deze link niet openen. Volg de stappen die op het scherm van je smartphone, tablet, laptop of desktop worden weergegeven en controleer of alles goed staat ingesteld door bijvoorbeeld een YouTube video naar de televisie te sturen. Dit doe je door de YouTube-app te openen en op het Chomecast-icoon te klikken in de videospeler.

Wanneer alles goed werkt kunnen we doorgaan met de volgende stap en dat is het downloaden van Popcorn Time op je favoriete apparaat. De app is beschikbaar voor Android 4.0 en hoger, OS X 10.7 en hoger, Windows XP en hoger, iOS 7 en hoger en de 32-bit en 64-bit versie van Linux. Voordat we verder gaan met de tutorial willen we je er nadrukkelijk op wijzen dat het streamen van films en series via Popcorn Time illegaal is in Nederland. De Nederlandse filmdistributeur Dutch Filmworks zegt al bezig te zijn met de voorbereiding van een civiele zaak tegen een groep particulieren. Het torrent-protocol maakt het namelijk mogelijk om te zien welke IP-adressen de content opvragen, waardoor rechthebbenden via de rechter jouw gegevens kunnen opvragen.

Ben je na het lezen van de waarschuwing nog steeds niet afgeschrikt, dan kun je nu een film of serie selecteren in de Popcorn Time-app. Wacht tot de film is gestart en klik in de videospeler op het Chromecast-icoon en selecteer in het pop-up menu de Chromecast-dongle die je zojuist hebt ingesteld. Na het uitvoeren van de laatste stap wordt de content van de Popcorn Time-app automatisch op de televisie getoond, inclusief ondertiteling.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*