Galaxy S7 en S7 Edge goedkoper vanwege komst LG G5?

Smartphones

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge worden naar alle waarschijnlijkheid op 21 februari aangekondigd, een dag voor de start van het Mobile World Congress in Barcelona. Dat de aankondiging steeds dichterbij begint te komen is duidelijk, want in de afgelopen dagen zijn de Galaxy S7 (SM-G930) en S7 Edge (SM-G935) onder andere al gecertificeerd in Indonesië.

Galaxy S7 en S7 Edge gecertificeerd

Daarnaast heeft de Amerikaanse telecomwaakhond FCC zijn goedkeuring verleend aan twee officiële Galaxy S7 en S7 Edge cases uit de View Cover-lijn. Volgens de beschrijving van de case gaat het om een LED View Cover, waarop gegevens zoals de tijd, datum en notificaties kunnen worden weergegeven. In de testrapporten zien we ook dat de Galaxy S7 en S7 Edge zijn gebruikt om deze cases te testen en dat betekent dat het uiterlijk van beide modellen in ieder geval niet meer voor de lancering gaat veranderen, hoewel dat gezien de korte periode voor de aankondiging ook geen grote verassing is.

Beide toestellen zullen het in april of mei moeten opnemen tegen de LG G5, die naar alle waarschijnlijkheid ook tijdens het Mobile World Congress in Barcelona wordt aangekondigd. Volgens de Koreaanse media kan dit ook betekenen dat de Galaxy S7 en S7 Edge daarom goedkoper zullen worden, omdat het ontwerp van de twee in vergelijking met de Galaxy S6-lijn weinig is veranderd. De LG G5 daartegen wordt mogelijk voorzien van een aluminium behuizing en een krachtige Snapdragon 820-soc van Qualcomm.

Tot op heden zijn er al geruchten verschenen over de verschillende formaten en varianten, een drukgevoelig touchscreen en irisscanner, een speciale audiochip, een BriteCELL-camera, een behuizing van magnesium, de datum van de aankondiging, de gebruikte chipset en de hoeveelheid werkgeheugen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*