AOKP brengt eerste Android 4.2.2 ROM’s uit

Archief

Schermafbeelding 2013-02-26 om 13.08.50Het Android Open Kang Project heeft vandaag zijn vierde versie uitgebracht, deze nieuwe ROM maakt gebruik van de nieuwste versie van Android, 4.2.2. Het AOKP team heeft zich in de afgelopen tijd voornamelijk gefocust op het fixen van bugs en daarnaast werkt de update naadloos met bestaande versies van je huidige Android 4.2.1 ROM. Updaten zou daarom zonder veel problemen moeten verlopen en ook hoef je niet bang te zijn om je data te verliezen.

Android 4.2.2 verschilt niet veel met de voorgaande versie, afgezien van wat tweaks, betere prestaties, nieuwe camera app met HDR modus, foto bewerkingsmogelijkheden, en een aantal kleinere aanpassingen. Op de Android website kun je in het changelog exact lezen welke veranderingen Google heeft doorgevoerd.

Daarnaast heeft de ontwikkelaars een aantal nieuwe smartphones aan de lijst met ondersteunende apparaten toegevoegd, hoewel dit voornamelijk gaat om variaties van bestaande modellen die door Amerikaanse providers zijn uitgegeven.

Mocht je beginnen met een volledig nieuwe build dan raadt het AOKP team aan om eerst een data wipe uit te voeren in ClockworkMod Recovery, voordat je met de installatie begint. Het verwijderen van je data is vereist wanneer je komt van een andere ROM (bijvoorbeeld Cyanogen Mod) of van een oudere versie van Android (zoals Android 4.1 Jelly Bean of ouder).

Vergeet na het installeren van de ROM niet om Google Apps ook te installeren, anders mis je namelijk de standaard Google applicaties op je smartphone en de Google Play Store. Op de website van AOKP is te zien welke apparaten worden ondersteunt door de ROM.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*