Media Markt BTW-actie: nog twee dagen te gaan

Financieel

De Media Markt BTW-actie is afgelopen woensdag van start gegaan en dat betekent weer fikse kortingen op prachtige producten. De actie is ook dit jaar weer een groot succes en consumenten kunnen nog tot en met 31 januari profiteren van de BTW-vrije dagen. Gedurende deze periode betaalt de Media Markt de 21% BTW op bijna het gehele assortiment. Wij hebben enkele interessante deals voor je uitgelicht die momenteel nog op voorraad zijn bij de Media Markt.

Media Markt BTW-vrije dagen

De jaarlijkse BTW-actie trok vorig jaar 1,2 miljoen bezoekers naar de Media Markt winkels en de webshop verwerkte destijds 2,5 miljoen gebruikers online. Volgens de Media Markt kijken veel mensen in januari uit naar de actie en nemen de bezoekersaantallen in de winkels en webshop nog elk jaar toe. Dit jaar was dat kort na de start van de actie ook te merken, want de servers van de Media Markt webshop hadden het erg zwaar, zo liepen de laadtijden op, werden orderbevestigingen vertraagd verstuurd en zagen verschillende gebruikers de nodige foutmeldingen verschijnen. Consumenten die de winkel bezochten konden daarnaast ook nog een kaartje winnen voor een rijzitter die bij iedere vestiging was geplaatst. Waarmee je zonder enige moeite een plekje vooraan in de rij kon innemen.

10 interessante aanbiedingen

De aanbiedingen die wij hebben geselecteerd bestaan uit producten die gedurende het jaar vrijwel nooit in de aanbieding zijn, zoals bijvoorbeeld de Surface Pro 4 van Microsoft en de Apple Watch.

  1. Microsoft Surface Pro 4
  2. Apple Watch Sport 42mm
  3. Apple Watch Sport 38mm
  4. Sony HT-CT780
  5. Sonos Playbar
  6. Sony Bravia KD-55X8505C
  7. Samsung Galaxy S6 edge+ 32GB
  8. Samsung Gear S2 Zwart
  9. Samsung Galaxy Tab S2 9.7 Wifi
  10. Chromecast (2015)

→ Bezoek hier de website van de Media Markt BTW-actie

Korting tijdens BTW-actie

Vanaf vandaag tot en met zondag 31 januari krijg je het toegevoegde BTW-bedrag van 21% als korting. Dit bereken je door het bedrag te vermenigvuldigen met 100 en daarna te delen door 121. Neem een led-tv met een prijs van €1210 (inclusief BTW) en houd je aan de volgende som: €1210 x (100/121) = €1000 (exclusief BTW). De korting die je krijgt is de €210 (17,36% effectieve korting.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*