Onaangekondigde HTC A16 te zien in meerdere kleuren

Smartphones

Eerder deze week verscheen er al een foto waarop de voorkant van de witte HTC One M10 te zien was, maar dit toestel wordt pas in april of mei verwacht en niet tijdens het Mobile World Congress in Barcelona dat morgen van start gaat. Tijdens dit evenement kunnen we mogelijk wel een nieuwe HTC-smartphone verwachten, want Evan Blass (@evleaks) publiceerde een afbeelding van de nog onaangekondigde HTC A16.

HTC A16

De HTC A16 is vermoedelijk een toestel uit One A- of Desire-serie, maar op moment van schrijven is er nog geen informatie beschikbaar over de echte naam van het toestel en de specificaties. De afbeeldingen tonen een smartphone met een flinke bezel aan de boven- en onderkant, inclusief de beruchte zwarte balk met daarin het HTC-logo. Gezien de twee speaker-grills is het aannemelijk dat het toestel beschikt over stereo BoomSound speakers, een feature die niet langer aanwezig zal zijn op de One M10.

Het toestel is verder in de kleuren felrood, wit, blauw, grijs en zwart te zien, waarbij enkele varianten een achterkant hebben met sterretjes. In de linkerbovenhoek zien we een grote camera met daaronder een ronde ledflitser. HTC heeft de volumeknoppen aan de rechterzijde geplaatst en ook zijn er twee ronde openingen te zien in het onderste gedeelte van de behuizing, onduidelijk is nog waar deze voor dienen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*