Google+ Photo app in ontwikkeling voor Chrome

Google

Google+-logoOntwikkelaar François Beaufort plaatste in de afgelopen weken al verschijnende nieuwtjes over nieuwe toekomstige functies voor het Chrome OS en ook wist hij het bestaan van de Chromebook Pixel te bevestigen. Vandaag heeft Beaufort opnieuw een nieuwe functie ontdekt, want Google zou een nieuwe Chrome applicatie in ontwikkeling hebben. Het gaat zoals je op de onderstaande afbeeldingen kan zien om een Google+ Photo app voor Chrome.

De zogeheten “Pulsar” app maakt gebruik van de Native Client technologie en geeft je de mogelijkheid om foto’s te uploaden en te delen vanuit de Google Chrome browser. Op dit moment lijkt de app nog niet werken, de installatie wordt wel voltooid maar de app opent niet, toch krijgen we wel een goede indruk hoe de interface eruit zal komen te zien.

De twee belangrijkste functies van de app is mogelijkheid om automatische de beste foto’s te selecteren en daarnaast kan de app ook automatisch foto’s importeren wanneer er een camera of geheugenkaart is verbonden met de computer.

Verder zal het met de app ook mogelijk moeten zijn om met Snapseed-achtige tools je foto’s te bewerken. Wil je ondanks het feit dat de app niet werkt toch nog even een kijkje nemen in de bestanden dan kun je de Pulsar app hier downloaden.

Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer de Google+ Photos App (Pulsar) publiekelijk gaat worden uitgebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*