Pebble Time Round nu te koop in Nederland

Smartwatches

De nieuwe Pebble Time Round is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van 229,95 euro. Mocht dit te gortig voor je zijn dan hebben we goed nieuws voor je, want Pebble verlaagde daarnaast de prijzen van zijn oude smartwatches.

Pebble Time Round

De Pebble Time Round is de eerste smartwatch van het bedrijf met een rond scherm en volgens de cijfers van het bedrijf gaat het slimme horloge twee dagen op een acculading, terwijl de andere smartwatches van Pebble het tussen de zeven en tien dagen kunnen uithouden. Daar is overigens een goede reden voor, want de Time Round is met zijn 7,5mm aanzienlijk dunner dan de oudere modellen. Dit is wel ten koste gegaan van de waterdichtheid van de behuizing, de Time Round is alleen spatwaterdicht.

Pebble heeft de Time Round ook voorzien van een feature om de accu snel op te laden, een kwartier laden zou voldoende moeten zijn om het horloge 24 uur te kunnen gebruiken. Opmerkelijk genoeg leverde het bedrijf in het verleden nog de nodige kritiek op de accuduur van concurrerende smartwatches, maar blijkt het nu ook zelf het ontwerp belangrijker te vinden dan de capaciteit van de accu.

Het e-paperscherm van de Time Round kan in totaal 64 kleuren weergeven en de behuizing komt in de kleuren zwart, zilver en roségoud. De software is daarnaast aangepast aan het ronde scherm en alle standaard Pebble-apps zijn inmiddels al compatibel.

De Pebble Time Round is nu voor € 229,95 beschikbaar voor pre-oder bij Media Markt, Coolblue en Bol.com.

Bij deze retailers zijn de oude modellen ook te verkrijgen voor een lagere prijs. De originele Pebble heeft nu een adviesprijs van €99,95, terwijl de Pebble Steel, Time en Time Steel respectievelijk adviesprijzen hebben gekregen van €149,95, €169,96 en €249,95.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*