Galaxy S7 en S7 Edge pre-order overtreffen verwachtingen

Smartphones

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn inmiddels op voorraad bij vrijwel alle grote Nederlandse retailers en zullen morgen, vrijdag 11 maart, worden uitgeleverd en in de winkels liggen. Volgens Samsung is de vraag naar beide smartphones groter dan verwacht, hoewel het bedrijf niet bekendmaakte of de Galaxy S7 en S7 Edge beter presteren dan de Galaxy S6-serie in 2015.

Samsung tevreden met aantal pre-orders

Koh Dong-jin, de topman dan de mobiele divisie, bracht dit nieuws naar buiten nadat er in Zuid-Koreaanse media berichten verschenen dat de Galaxy S7 en S7 Edge juist minder populair waren dan verwacht. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Business Korea ligt het aantal Galaxy S7 en S7 Edge pre-orders in vergelijking met de lancering van de Galaxy S6-serie beduidend lager.

Samsung heeft er in ieder geval alles aan gedaan om de Galaxy S7 en S7 Edge aan de man te brengen, zo ontvangt iedereen die een pre-order plaatst een gratis Gear VR-bril ter waarde van 99 euro cadeau en voor verschillende andere markten introduceerde het een upgrade programma, waarbij je jaarlijks kan upgraden naar het nieuwste model. Analisten zijn echter van mening dat de negatieve spiraal moeilijk is te doorbreken en dat de vraag naar high-end smartphones globaal blijft afnemen. Aan de kwaliteit van de Galaxy S7 en S7 Edge zal het in ieder geval niet liggen.

Dong-jijn zegt ook dat de Galaxy S7-serie het bedrijf weer aan een dominante positie in China moet helpen. China is ’s werelds grootste smartphone markt, echter heeft de gevestigde orde in de afgelopen jaren flinke concurrentie gekregen van goedkopere Chinese fabrikanten, zoals bijvoorbeeld Xiaomi en OnePlus.

Mocht je van plan zijn om een Galaxy S7 of S7 Edge te kopen, dan is vandaag de laatste mogelijkheid om gebruik te maken van de pre-order actie voor de gratis Gear VR-bril. In Nederland zijn de Galaxy S7 en S7 Edge voor respectievelijk 699 en 799 euro te koop.

Samsung Galaxy S7 

Winkel Levering Prijs Meer informatie
CoolBlue 11 maart Vanaf €699,- met Gear VR Bekijken
Belsimpel.nl 11 maart Vanaf €699,- met Gear VR Bekijken
StudentMobiel.nl 11 maart Vanaf €699,- met Gear VR Bekijken
GSMWijzer 11 maart Vanaf €699,- met Gear VR Bekijken
Media Markt 11 maart Vanaf €699,- met Gear VR Bekijken
Samsung 11 maart Vanaf €699,- met Gear VR Bekijken

 

Samsung Galaxy S7 Edge

Winkel Levering Prijs Meer informatie
CoolBlue 11 maart Vanaf €799,- met Gear VR Bekijken
Belsimpel.nl 11 maart Vanaf €799,- met Gear VR Bekijken
StudentMobiel.nl 11 maart Vanaf €799,- met Gear VR Bekijken
GSMWijzer 11 maart Vanaf €799,- met Gear VR Bekijken
Media Markt 11 maart Vanaf €799,- met Gear VR Bekijken
Samsung 11 maart Vanaf €799,- met Gear VR Bekijken

 

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*