Pokémon Co-Master is nieuwe mobiele game voor iOS en Android

Gaming

The Pokémon Company heeft vandaag een nieuwe mobiele aangekondigd genaamd Pokémon Co-Master. De game wordt uitgebracht voor iOS en Android en zal gratis speelbaar zijn, net als met Pokémon Go zal er gebruik worden gemaakt van microtransacties als verdienmodel.

Pokémon Co-Master

Pokémon Co-Master is momenteel in ontwikkeling bij Heroz, een bedrijf in Japan voornamelijk bekend is geworden voor het maken van kunstmatige intelligentie die spelers kan verslaan in Japans schaken. Het is dan ook geen volledige verassing dat Co-Master een mix gaat worden van traditionele Pokémon games, zoals het vangen en trainen van de wezens, en de strategie van bordspellen zoals schaken of go.

https://www.youtube.com/watch?v=KFNP3uG0_Jc

De game werd geïntroduceerd door middel van een trailer, waarin je verschillende Pokémon wezens ziet aan de twee zijden van het speelbord. Veel verdere informatie is er momenteel nog niet beschikbaar over Co-Master, maar Heroz lijkt gebruik te hebben gemaakt van zijn eigen kunstmatige intelligentie om spelers op weg te helpen.

Pokémon Co-Master wordt later dit jaar in Japan uitgebracht. Het is nog onduidelijk of er ook plannen zijn om het spel in de rest van de wereld uit te brengen. Nintendo, de eigenaar van The Pokémon Company, komt dit jaar met meer mobiele games waaronder Pokémon Go en Miitomo, een game die ontwikkeld is in samenwerking met DeNA.

Nintendo kondigde na enkele teleurstellende kwartcijfers aan dat het een belang in DeNA, een ontwikkelaar van mobiele apps, heeft genomen. Beide bedrijven zullen samenwerken aan nieuwe games met iconische Nintendo figuren, die speciaal voor smart devices zullen worden gemaakt.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*