Foto toont vermeende achterkant van iPhone 7

Smartphones

Er is in het weekend een foto verschenen waarop de vermeende achterkant van de iPhone 7 zou zijn te zien. De foto toont ons een computerscherm waarop de binnen- en buitenkant van het iPhone 7 frame wordt getoond. De foto lijkt te zijn genomen bij Catcher Technologies, een leverancier van Apple die cases voor de iPhone produceert en naar verluidt al in het bezit is van schematische tekeningen van de iPhone 7.

iPhone 7 achterkant

Wat onmiddellijk opvalt aan de afbeelding van de iPhone 7 is dat de strips van de antenne niet langer in de breedte over de achterkant lopen, maar alleen nog aan de boven- en onderkant. Deze verandering sluit aan bij eerdere geruchten die we over de iPhone 7 en 7 Plus hebben gehoord. Helemaal verdwenen zijn de strips helaas nog niet, terwijl LG met zijn eigen G5 al wel heeft aangetoond dat dit mogelijk is met behuizing vervaardigd van aluminium.

Verder zou de bron van de foto ook hebben aangegeven dat de iPhone 7 dunner oogt dan de iPhone 6s, waardoor het nog altijd niet is uitgesloten dat Apple de 3,5mm koptelefoonaansluiting gaat verwijderen op het nieuwe vlaggenschip. Daarbij moet wel worden opgemerkt dat dit niet zichtbaar is op deze afbeeldingen van de iPhone 7. Een recent gelekte iPhone 7 case toonde al wel twee uitsparingen aan de onderzijde en er gaan geruchten dat de koptelefoonaansluiting zou worden vervangen door een tweede speaker.

De Franse site NowHereElse publiceerde naast de foto’s van de iPhone 7 behuizing ook nog een render van hoe het toestel er in de praktijk uit kan komen te zien. Op de officiële bevestiging zullen we nog even moeten wachten, want de iPhone 7 en 7 Plus worden pas rond september of oktober verwacht. Het is dan ook verstandig om deze geruchten met het gebruikelijke korreltje zout te nemen, hoewel het ontwerp van de iPhone 6 al in maart 2014 werd gelekt, ruim zes maanden voor de lancering van het toestel.

Naast de iPhone 7 en 7 Plus verwachten we dat Apple op maandag, 21 maart ook nog komt met de iPhone SE en een 9,7-inch versie van de iPad Pro.

De iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €715 en €815 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*