Foto van vermeende iPhone 7 toont vermindering van antennestrepen

Smartphones

Eerder vandaag toonden we je al een foto van de vermeende iPhone 7 Plus met als belangrijkste verandering de nieuwe cameramodule en de antennestrips. De twee voorgaande generaties, iPhone 6 en 6s, hebben twee antennestrips die over de breedte van de verder geheel vlakke aluminium achterkant lopen. Het ziet er zeker niet stijlvol uit, maar vermoedelijk hebben veel iPhone gebruikers liever betere ontvangst dan een perfect ontwerp.

iPhone 7 (Plus) achterkant

Apple lijkt zich wel te beseffen dat het een punt van verbetering is en het bedrijf wil voor de iPhone 7 en 7 Plus dan ook met een elegantere oplossing komen. De doorgaans goed geïnformeerde Franse website NowHereElse publiceerde namelijk een foto waarop de achterkant van de iPhone 7 zou zijn te zien. Op de foto zien we dat de antenne aan de onderzijde nog maar uit 1 strip bestaat, terwijl het huidige ontwerp twee antennestrips aan de boven- en onderkant van het toestel heeft lopen, de enkele antennestrip zit daardoor minder in het zicht.

Helaas beschikt de site niet over meer foto’s van de behuizing, waardoor we nog steeds niet weten of Apple inderdaad plannen heeft om de 3,5mm koptelefoonaansluiting van de iPhone 7 te verwijderen. Het is zelfs niet duidelijk of dit een ontwerp van Apple is en mocht dit al het geval zijn, dan kan het ook net zo goed gaan om de 4-inch iPhone SE die aankomende maandag door Apple wordt aangekondigd. Overigens hoeft het vroege uitlekken van onderdelen niks te zeggen over de authenticiteit van de foto’s, want het ontwerp van de iPhone 6 werd ook al in maart 2014 gelekt, ruim een half jaar voor de daadwerkelijke aankondiging van de iPhone 6 en 6 Plus.

Daarnaast verscheen er op maandag ook al een foto van een case ontwerp voor de iPhone 7. Op deze afbeelding was opnieuw te zien dat de antennestrips alleen nog over de onder en bovenste rand van de achterkant lopen en niet over de gehele breedte. Op de officiële bevestiging zullen we nog even moeten wachten, want de iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden pas in september of oktober officieel aangekondigd. De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €715 en €815 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*