Awakening DLC voor Call of Duty: Black Ops 3 dit weekend gratis speelbaar

Gaming

In het bezit van een PlayStation 4 en Call of Duty: Black Ops 3, maar heb je nog niet de Awakening dlc aangeschaft? Dan hebben we een leuk nieuwtje voor je, want aankomend weekend kunnen alle PlayStation 4 gebruikers de Awakening dlc gratis uitproberen. Het Call of Duty: Black Ops 3 Awakening weekend start op vrijdag (1 april) en loopt tot maandag (4 april).

Awakening voor Black Ops 3

Eerder toonden we je al de nieuwe multiplayer maps Gaunlet, Splash, Rise en Skyjacked, en voor de fans van de Zombies-modus is er ook nog Der Eisendrache. Je hoeft overigens geen code in te voeren, want de laatste Call of Duty: Black Ops 3 update bevatte alle content van de Awakening dlc. Het is aannemelijk dat je deze update al hebt binnengehaald wanneer je geregeld de multiplayer speelt. Morgen om 18:00 wordt de content automatisch vrijgegeven en kun je kennis maken met de nieuwe maps.

Overigens zijn er enkele kleine beperkingen, zo is het niet mogelijk om private matches te starten met de nieuwe maps en ook de Gobblegums van Awakening is alleen beschikbaar voor mensen die de dlc hebben gekocht. Het Awakening weekend is exclusief beschikbaar voor PlayStation 4 gebruikers, zoals je mogelijk al weet hebben Sony en Activision een exclusieve deal gesloten, waarbij alle uitbreidingen een maand eerder voor de PS4 verschijnen. Het double XP en double weapon XP weekend gaat dit weekend wel op alle consoles van start.

Awakening is de eerste dlc van de in totaal vier uitbreidingen voor Call of Duty: Black Ops 3. Later vandaag komt Activision met meer informatie over de tweede uitbreiding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*