Vouwbare Samsung smartphone uitgesteld tot 2017

Smartphones

In 2015 schreven we al dat Samsung plannen heeft om dit jaar een vouwbare smartphone op de markt te brengen, echter lijkt dit helaas toch niet geheel heelbaar te zijn. Volgens nieuwe geruchten is de vouwbare smartphone uitgesteld tot 2017. Het Koreaanse ETNews claimt dat het toestel wordt voorzien van een 7-inch OLED-scherm en kan worden gebruikt als tablet of een 5-inch smartphone wanneer het scherm is ingeklapt.

Eerste vouwbare smartphone

De vouwbare smartphone zou je op dezelfde manier openen als een portemonnee. Een recentelijk ontdekt patent gaf ons al een idee wat we mogelijk van het ontwerp kunnen verwachten. Bronnen uit de industrie zeggen dat Samsung al drie jaar werkt aan een vouwbaar product, waarmee het de smartphone industrie weer nieuw leven wil inblazen. Verschillende analisten verwachten dat de smartphone markt dit jaar de kleinste groei tot nu toe gaat doormaken.

In januari zei Samsung Display topman Lee Chang-hoon het volgende over de vouwbare schermen en telefoon: “De ontwikkeling van vouwbare OLED-schermen verloopt volgens ons plan. We plannen de massaproductie en release van dit product door te discussiëren met onze partners.” Een bron uit de industrie zegt dat de vouwbare telefoon nog niet klaar is massaproductie omdat Samsung zich eerst nog richt op andere apparaten, maar voegde er wel aan toe dat de ontwikkeling zich in een vergevorderd stadium bevindt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*