Surface Pro 4 Type Cover met vingerafdrukscanner nu beschikbaar

Computer

De Surface Pro 4 is inmiddels enige tijd beschikbaar in Nederland, maar Microsoft kondigde destijds ook twee nieuwe toetsenbord aan: een standaard Type Cover en een versie met een vingerafdrukscanner, waarmee je de tablet kan ontgrendelen via de Windows 10 Hello feature.

Surface Pro 4 Type Cover

De reguliere Type Cover was vanaf dag 1 in Nederland beschikbaar voor de Surface Pro 4, maar het model met een geïntegreerde vingerafdrukscanner heeft langer op zich laten wachten. Aan het wachten is deze week een eind gekomen, want het nieuwste Surface Pro 4 Type Cover met vingerafdrukID, compatibel met zowel de Surface Pro 3 als Pro 4, is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland.

Door de implementatie van een vingerafdrukscanner wissel je veel sneller tussen gebruikers dankzij de biometrische identificatie in plaats van lange en onveilige wachtwoorden. Verder is er aan het Type Cover voor de Surface Pro 3 en 4 weinig veranderd. De cover klik je eenvoudig vast, waardoor je je Surface Pro in een handomdraai omtovert van tablet naar laptop. Het toetsenbord heeft een volwaardige qwerty-indeling en bevat ook extra knoppen om de helderheid aan te passen, voor snelkoppelingen en media.

In Nederland is de Surface Pro 4 Type Cover met vingeradruk-ID te koop voor een adviesprijs van 179,99 euro. Het toestenbord is bij Bol.com en Coolblue vanaf 155,95 euro te koop.

De Surface Pro 4 met 128GB aan opslag is vanaf €922,- te koop bij de Media MarktCoolblue en Bol.com. Het optionele Surface Pro 4 toetsenbord kost lost €149,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*