Onaangekondige Samsung Galaxy C7 gespot in benchmark

Smartphones

Samsung komt binnenkort weer met een nieuwe smartphone lijn, de Galaxy C-serie. Vorig week werd al de Galaxy C5 (SM-C500) gespot en vandaag toont een AnTuTu benchmark de specificaties van de Galaxy C7 met het modelnummer SM-C700. Het bedrijf lijkt zich met deze serie te richten op het duurdere segment van de mid-range markt.

Samsung Galaxy C7

Volgens de informatie heeft het scherm, waarvan het formaat nog onbekend is, een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De smartphone wordt aangedreven door de Snapdragon 625-soc van Qualcomm. Deze nieuwe 14nm-chipset is voorzien van acht Cortex A53-cores op 2Ghz, een Adreno 506-gpu en een Cat. 7 LTE-modem (300Mbps). De chip wordt bijgestaan door 4GB werkgeheugen en de opslagcapaciteit bedraagt standaard 32GB.

De camera aan de achterzijde schiet foto’s in een resolutie van 16-megapixels en dankzij de nieuwe Qualcomm processor zal het ook mogelijk zijn om video’s in 4k op te nemen. Aan de voorzijde vinden we een 8-megapixelcamera. Verder zien we dat de Galaxy C7 draait op Android 6.0.1 Marshmallow en dat het toestel qua prestaties dicht in de buurt blijft van de in 2015 uitgebrachte Galaxy S6 en S6 Edge.

Eerder bracht het doorgaans goed geïnformeerde SamMobile al naar buiten dat de behuizing van de Galaxy C5 en C7 vervaardig zal zijn van aluminium. Beide telefoons worden vermoedelijk in mei exclusief voor de Chinese markt worden aangekondigd. Of Samsung plannen heeft om de Galaxy C-serie op een later moment ook naar Europa te brengen is onduidelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*