Nieuwe Mafia 3 trailer toont definitieve releasedatum

Gaming

De lang verwachte game Mafia 3 wordt op 7 oktober uitgebracht voor de huidige generatie consoles en de pc, zo maakte uitgever 2K Games vandaag bekend. Het bedrijf onthulde verder diverse extra’s voor het plaatsen van een pre-order en ook worden er verschillende special edition versies van Mafia 3 uitgebracht. Om de periode tot de release wat te verzachten introduceerde 2K een nieuwe trailer, waarin we het New Orleans krijgen te zien van eind jaren zestig.

Mafia 3 releasedatum

In aanvulling op de standaard versie van Mafia 3, komt 2K Games ook nog met twee speciale edities van de game. De Deluxe Edition, die een season pass bevat, gaat 69,99 euro kosten voor de pc of 89,99 euro voor de consoles. Ben je een echte Mafia-fan, dan is er ook nog een gelimiteerde Collector’s Edition met alle inhoud van de Deluxe Edition en enkele leuke extra’s, zoals de soundtrack op vinyl, een art book, posters en enkele andere items die nog niet zijn bekendgemaakt. Deze versie kost voor de pc 119,99 euro, terwijl de console-versie voor 139,99 euro is te verkrijgen.

Besluit je om nu of op een later moment een pre-order te plaatsen, dan ontvang je de zogeheten “Family Kick-Back”-bonus. Deze extra content bestaat uit drie exclusieve voertuigen en wapens. Mafia 3 is inmiddels beschikbaar voor pre-order bij: Bol.com, Coolblue en Wehkamp.

Je speelt in Mafia 3 als Lincoln Clay, een man die opgroeide als wees en later vocht in de Vietnamese oorlog voordat het zijn weg naar New Orleans vond. Zijn familie is verraden en afgeslacht door de Italiaanse maffia, en hij raakt gefixeerd op wraak en start een wrede oorlog tegen de Italianen, en verstoort tegelijkertijd de balans van macht in de louche onderwereld van New Orleans. Naarmate het verhaal vordert begint Lincoln met andere criminelen samen te werken en bouwt hij zijn eigen imperium.

Mafia 3 verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game is ontwikkeld door studio Hangar 13 en wordt uitgeven door 2K Games.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*