Screenshots tonen eye en head-tracking functies van Samsung Galaxy S4

Samsung

galaxy s4De Samsung Galaxy S4 zal over iets meer dan een week voor het eerst aan de wereld worden onthuld. Dit is ook duidelijk te merken aan het aantal geruchten dat we in de afgelopen paar dagen voorbij hebben zien komen over de Galaxy S4, zelfs het doorgaans betrouwbare @evleaks maakte een foutje door een gestolen render te plaatsen van wat de Galaxy S4 zou moeten zijn. Het gerucht over eye-tracking functionaliteit van de Galaxy S4 lijkt daartegen een stuk realistischer te zijn. Op SamMobile zijn vandaag namelijk een aantal screenshots verschenen die de eye-tracking en head-tracking functies bevestigen van de Galaxy S4.

Het lijkt erop dat de eye-tracking het mogelijk maakt om automatisch te scrollen in bepaalde applicaties, waardoor het er naar uit ziet dat de functie niet door alle apps kan worden gebruikt. Gelukkig lijkt Chrome, Gmail en de email applicatie wel te worden ondersteunt door Smart Scroll. De head-tracking functie zal ervoor moeten zorgen dat de Galaxy S4 automatisch video’s pauzeert op het moment dat je je hoofd wegdraait van je toestel. Hoewel het allemaal prachtig functies lijken te zijn, moeten we afwachten hoe goed de daadwerkelijk uitvoering is.

De interface van TouchWiz lijkt zoals je kan zien niet te zijn aangepast. Samsung heeft meer tijd besteedt aan het ontwikkelen van nieuwe functies in plaats van het verbeteren van hun huidige thema. Echter kan dit mogelijk ook gaan om een vroege versie van de firmware, maar dit zullen we pas op de 14e met zekerheid kunnen zeggen.

Naast de eye-tracking en head-tracking functionaliteit van de Galaxy S4 krijgt het toestel ook de beschikking over een 1080p-scherm, Exynos 5 Octa processor en 2GB aan RAM geheugen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*