Sony rolt Android 4.1.2 Jelly Bean update uit voor Xperia L

Sony

Schermafbeelding 2013-03-08 om 14.12.02Sony heeft in 2012 een hoop smartphones met Android uitgebracht, maar het merendeel wacht nog altijd op de Android Jelly Bean update. Het wordt echter nog vreemder, want de budget Xperia J is vandaag door Sony als eerste voorzien van de Android 4.1.2 Jelly Bean software update.

Het is natuurlijk geen reden tot klagen, echter zijn er ook nog een hoop andere Xperia gebruikers die al tijden wachten op de update. Het was dan ook logischer geweest dat Sony eerst de Jelly Bean update had uitgebracht voor de high-end Xperia S of de Xperia P.

De grote vraag is dan ook hoe Jelly Bean gaat draaien op een smartphone met slechts een single-core processor en 512MB aan RAM. Op dit moment heeft Sony de update nog niet officieel aangekondigd, waardoor het goed mogelijk is dat de update nog niet in alle regio’s beschikbaar is. Om de te controleren of de update is uitgebracht in de Benelux kun je via het instellingen menu zoeken naar de update of je start Sony’s PC Companion software.

De update weegt in totaal 392MB en we raden dan ook iedereen aan om deze te downloaden via Wi-Fi en niet over een mobiele dataverbinding. Verder moet je zorgen dat het accu percentage hoger is dan 50%. De nieuwe firmware heeft versienummer 11.2.A.0.21 met kernel 3.4, na de installatie zul je net zoals veel andere gebruikers ook de beschikking hebben over Google Now, Project Butter en een aantal andere verbeteringen en functies.

Mocht je in bezit zijn van een Xperia S dan kun je hier onze tutorial vinden voor de installatie van CyanogenMod 10 (Android 4.1.2).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*