Eerste foto’s gelekt van Lenovo S920 met Android 4.2 Jelly Bean

Archief

Lenovo-S920De PC markt heeft het sinds de komst van de smartphone en de tablet steeds lastiger gekregen, maar de gehele malaise is aan Lenovo voorbij gegaan. Het wist namelijk in de afgelopen jaren een steeds groter marktaandeel in handen te krijgen, en daarnaast zag het bedrijf de inkomsten verder stijgen, terwijl de concurrentie moest bezuinigen.

Het bedrijf heeft sinds het afgelopen jaar de tweede plek ingenomen op de computer markt, maar het bedrijf wil verder groeien, en welke markt is daar nou meer geschikt voor dan die van de smartphone. De op Intel-gebaseerde K900 was het eerste high-end model van het bedrijf, echter heeft het bedrijf nog meer mobiele producten in de pijplijn.

De Lenovo S920 is nog niet officieel aangekondigd, maar volgens verschillende bronnen zal het toestel ergens in de komende maanden worden uitgebracht. We hebben echter al wel een aantal foto’s voor je klaar staan van de 5,3-inch smartphone, die overigens wel erg veel weg heeft van de HTC Butterfly. Het toestel ziet er in ieder geval stijlvol uit en ook zit het met de bouwkwaliteit van de Lenovo apparaten vaak wel snor.

Op het gebied van hardware zal het zeker niet de high-end smartphone bedreigen. Onder het scherm is namelijk een quad-core MediaTek M6589 processor te vinden met 1GB aan RAM. Ondanks het feit dat we te maken hebben met een quad-core processor, is de chip nauwelijks sneller dan de dual-core Snapdragon S4 chip van Qualcomm.

De resolutie van het scherm zal waarschijnlijk 720p zijn, wat tegenwoordig de gebruikelijke resolutie is voor deze mid-range modellen. Verder zal het toestel draaien op Android 4.2 Jelly Bean en heeft de Lenovo S920 een accu met een capaciteit van 2250mAh.

Of de Lenovo S920 ook naar Nederland gaat komen is op moment van schrijven nog onduidelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*