Rise of the Tomb Raider komt op 11 oktober naar PlayStation 4

Gaming

Square Enix heeft bekendgemaakt dat Rise of the Tomb Raider op 11 oktober naar de PlayStation 4 komt in een speciale editie vanwege het 20-jarige bestaan van de serie. Deze versie van de game krijgt ook een geheel nieuw hoofdstuk voor de singleplayer campagne, Blood Ties genaamd.

Rise of the Tomb Raider

Daarnaast krijgt Rise of the Tomb Raider een nieuwe co-op Endurance gameplay, PlayStation VR ondersteuning voor Blood Ties, extra kleding, wapens, Expedition Cards en alle DLC die tot op heden is uitgebracht. Deze nieuwe uitvoering van de game komt ook met een limited edition artbook. Alle content is ook beschikbaar voor Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration voor de Xbox One en pc, echter bevat deze uitvoering geen ondersteuning voor virtual reality-headsets.

Gamers die in het bezit zijn van een Tomb Raider Season Pass zullen deze content ook gratis voor de Xbox One en pc ontvangen. Een Season pass bestaat niet voor de PlayStation 4, omdat deze nieuwe versie alle content standaard bevat.

Volgens het persbericht laat de PlayStation VR-headset de speler de geheimem van Croft Manor ervaren in eerste persoon, terwijl gamers in de nieuwe co-op Endurance-modus moeten samenwerken om te overleven. Ten slotte is er een nieuwe Extreme Survivor moeilijkheidsgraad toegevoegd. Kies je voor deze uitdaging, dan zal je het moeten doen zonder checkpoints. De enige manier om het spel op te slaan is bij het kampvuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*