Samsung toont onduidelijke foto van Galaxy S4

Samsung

galaxy s4Gisteren schreven we al over het nieuws dat er mogelijk een aantal foto’s waren gelekt van een prototype Samsung Galaxy S4, en vandaag lijken deze geruchten weleens bevestigd te kunnen worden door Samsung Mobile US. Op de Twitter account van het bedrijf is namelijk een teaser afbeelding te zien van het nieuwe vlaggenschip. Het apparaat lijkt in ieder geval wel erg veel weg te hebben van het apparaat dat gisteren werd gelekt. Maar de grote vraag is natuurlijk of het toestel er ook daadwerkelijk zo uit komt te zien, of probeert Samsung ons op het verkeerde been te zetten?

Mocht dit daadwerkelijk de Samsung Galaxy S4 zijn dan heeft het toestel wel erg veel weg van de Galaxy S3. Op het moment dat je de vorm van de Galaxy S3 over de afbeelding legt dan zie je dat de vormen van beide toestellen identiek zijn, afgezien van enkele verschillen zoals de positie van het Samsung logo, geen zichtbare speakers, camera en andere sensoren.

We vragen ons dan ook af of Samsung het aandurft om hetzelfde ontwerp te gebruiken voor de Galaxy S4. Eerdere geruchten leken nog te duiden op een hoekig ontwerp, echter lijken de meeste geruchten nu weer te wijzen op een ontwerp met afgeronde hoeken.

Wat wel lijkt vast te staan is dat Samsung de Galaxy S4 bij de lancering beschikbaar zal maken in zowel zwart als wit. In de nieuwe teaser werden er al een aantal hints gegeven dat de Galaxy S4 in een zwarte en witte versie is te verkrijgen.

De Samsung Galaxy S4 is waarschijnlijk uitgerust met een 4,9-inch (1920 x 1080p) amoled-display en Exynos 5 Octa 8-core processor met 2GB aan RAM en een 13-megapixel camera. Verder zal het nieuwe vlaggenschip van Samsung draaien op Android 4.2 Jelly Bean met Samsungs eigen TouchWiz interface. Dondernacht (14 maart) om 01:00 zal Samsung de Galaxy S4 voor het eerst aan de wereld onthullen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*