Samsung Galaxy Note 7 lancering met week uitgesteld

Smartphones

Samsung heeft vandaag bekendgemaakt dat de Galaxy Note 7 een week later dan oorspronkelijk gepland wordt gelanceerd. De fabrikant schrijft dat de uitgestelde lancering het resultaat is van een te grote vraag naar het toestel. Eerder deze week schreven we al dat de Samsung Galaxy Note 7 in Zuid-Korea nog populairder bleek te zijn dan de Galaxy S7 en S7 Edge. In het thuisland zouden er in de eerste twee dagen al meer dan 200.000 exemplaren zijn verkocht.

Samsung Galaxy Note 7 release

In de Benelux verschijnt de Galaxy Note 7 nu op 9 september in plaats van vrijdag 2 september. Gebruikers kunnen vanaf 16 augustus een pre-order plaatsen, en iedereen die voor de releasedatum een bestelling plaatst ontvang volgens onze informatie een gratis Gear VR-headset cadeau. Het is nog onbekend of de uitgestelde releasedatum ook geldt voor de rest van Europa.

De Galaxy Note 7 heeft in Nederland een adviesprijs gekregen van 849,00 euro en komt in de kleuren Black Onyx (zwart), Silver Titanium (zilver) en Blue Coral (blauw). Het toestel beschikt over een indrukwekkend 5,7-inch amoledscherm met gebogen schermranden en ondersteuning voor HDR. Onder de motorkap is de Exynos 8890-soc te vinden in combinatie met een Mali T880-gpu en 4GB LPDDR4-geheugen. Het opslaggeheugen bedraagt standaard 64GB en kan door middel van een geheugenkaartje door de gebruiker worden uitgebreid.

Nieuwe features zijn onder andere de irisscanner waarmee je de Note 7 kan ontgrendelen met je ogen, een nieuwe energiebespaarmodus, een uitgebreider Always On Display, een verbeterde S Pen en een waterdichte behuizing. Verder is de phablet uitgerust met een 12-megapixelcamera (achter), 5-megapixelcamera (voor) en een thuisknop met geïntegreerde vingerafdrukscanner. De nieuwe Grace UX-interface is gebaseerd op Android 6.0.1 Marshmallow; later dit jaar verschijnt er een update naar Android 7.0 Nougat.

Kun je niet wachten op de Galaxy Note 7? Schrijf je dan nu in bij Tele2 en ontvang automatisch een notificatie wanneer het toestel kan worden besteld.

Winkel Levering Prijs Meer informatie
Tele2 9 september €36 per/mnd Bekijken
Samsung Nederland 9 september €849,- Bekijken
Bol.com 9 september €849,- Bekijken
Media Markt 9 september €849,- Bekijken
Coolblue.nl 9 september €849,- Bekijken
Mobiel.nl 9 september €849,- Bekijken
GSMWijzer.nl 9 september €849,- Bekijken
Belsimpel.nl 9 september €849,- Bekijken

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*