Nieuwe Mafia III trailer toont districten New Bordeaux

Gaming

Uitgever 2K Games heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor Mafia III. Deze eerste video in de 6-delige serie is genaamd “City Districts” en toont de vele en gevarieerde gebieden in het fictieve New Bordeaux, oftewel de game-versie van New Orleans.

New Bordeaux

Er zijn in totaal 10 districten, met ieder hun unieke eigenschappen, maar met in de basis altijd geweld, heel veel geweld. In de video zien we onder andere hoe hoofdpersoon Lincoln Clay een vijand in het gezicht steekt met een mes. Clay is in Mafia III op zoek naar wraak, en niets of niemand zal hem tegenhouden.

De video-serie wordt gepresenteerd in de vorm van een ouderwetse tape. Het Committee on Intelligence ondervraagt Clay’s vriend, John Donovan, om erachter te komen hoe Clay de maffia kon verslaan en de macht in New Bordeaux kon overnemen in 1968. Tot de lancering zullen er nog vijf extra afleveringen volgen.

https://www.youtube.com/watch?v=s5d9ebSsdlE

Daarnaast kondigde 2K Games onlangs al aan dat er in totaal meer dan 100 soundtracks zijn toegevoegd aan Mafia III, waaronder klassiekers als “The House of the Rising Sun”, “Pain It Black” en “All Along the Watchtower”. De muziek die je in deze video hoort is “Run Through the Jungle” van Creedence Clearwater, een nummer die naar alle waarschijnlijkheid ook in de volledige game zal zitten.

Mafia III verschijnt op 7 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc; de game is inmiddels beschikbaar voor pre-order bij Bol.com, Coolblue en Wehkamp.

Wanneer je besluit Mafia III voor de releasedatum aan te schaffen, dan ontvang je het exclusieve Family Kick-Back-pakket met drie voertuigen en wapens met een luitenant-thema. Het hier om de volgende auto’s: Lassiter Leopard, Smith Moray MX 100 en de Berkley Stallion. De nieuwe wapens zijn de Gator shotgun, Camo sniper en het machinegeweer de Tench 1938.

In aanvulling op de standaard versie van Mafia III, komt 2K Games ook nog met twee speciale edities van de game. De Deluxe Edition, die een season pass bevat, gaat 69,99 euro kosten voor de pc of 89,99 euro voor de consoles. Ben je de ultieme Mafia-fan, dan is er ook nog een gelimiteerde Collector’s Edition met alle inhoud van de Deluxe Edition en enkele leuke extra’s, zoals de soundtrack op vinyl, een art book, posters en enkele andere items die nog niet zijn bekendgemaakt. Deze versie kost voor de pc 119,99 euro, terwijl de console-versie voor 139,99 euro is te verkrijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*