Battlefield 1 bèta start op 21 augustus, nieuwe trailer

Gaming

Sta je te popelen om Battlefield 1 uit te proberen, dan hebben we goed nieuws voor je. DICE kondigde afgelopen maandag aan dat de Battlefield 1 bèta op 31 augustus van start gaat op de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Daarnaast krijgen Battlefield Insiders eerder toegang tot de bèta, gamers hebben tot 21 augustus de tijd om een account aan te maken.

Battlefield 1 bèta

Het is nog niet geheel duidelijk wanneer Insiders met Battlefield 1 aan de slag kunnen, maar eerdere geruchten wijzen op een periode van drie dagen. Insiders moeten wel direct aangegeven op welk platform ze de bèta willen spelen, anders ontvangen ze geen code voor vroege toegang.

DICE maakt verder bekend welke content er aanwezig is in de Battlefield 1 bèta. Er is een map genaamd Sinai Deser, een verzengend heet strijdveld net ten oosten van El-Jifar. Van infanteriegevechten in de smalle straten van het dorp Bir el Mazar tot luchtgevechten boven de majestueuze kliffen, je moet tactisch gebruik maken van de duinen als je explosieve gevechten voert. Als alle hoop is verloren, komt er versterking aan in de vorm van een sterke Behemoth: een dodelijke Armored Train die door het woestijnzand ploegt.

https://www.youtube.com/watch?v=ymwXbF1VTKU

Er zullen twee modi speelbaar zijn in de Battlefield 1 bèta en dat zijn Conquest (64 spelers) en Rush (24 spelers). Wanneer de bèta eindigt is op moment van schrijven nog onduidelijk.

De studio gaf eveneens een nieuwe Battlefield 1 trailer vrij, waarin we vermoedelijk de Sinai Desert-map zien. Een personage zegt: “The legend of Lawrence of Arabia dies tonight”. Een vrouw ligt op de grond en haar aanvaller staat op het punt om haar te doden, maar het loopt anders dan verwacht. Volgens ontwerper Daniel Berlin volgt de single-player campagne van Battlefield 1 meerdere personages. Het “zal zich richten op verschillende verhalen en persoonlijkheden in de hele wereld”, aldus Berlin in een recent interview.

Battlefield 1 wordt op 21 oktober uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De reguliere versie is inmiddels beschikbaar voor pre-order bij Bol.com, inclusief het Hellfighter Pack en 7 dagen eerder toegang tot een map die later dit jaar wordt uitgebracht. Kies voor je de Deluxe Edition, dan kun je op 18 oktober al aan de slag met de game. Iedereen met een Xbox One en EA Access-abonnement kan zelfs op 13 oktober beginnen met spelen, hoewel het hier doorgaans gaat om maximaal 10 speluren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*