Deze Pokémon Go Gym bezoek je met gevaar voor je leven

Gaming

We hebben al een aantal indrukwekkende en opvallende Pokémon Go Gyms gezien in de afgelopen weken, maar relatief gezien zijn de meeste Gyms veilig en zonder problemen te bereiken. In mijn woonplaats gaat het om het buurthuis, postkantoor, kerk en een molen. Gelukkig hoef ik voor geen enkele Gym mijn leven op het spel te zetten.

Pokémon Go

Dat kunnen we niet van elke locatie zeggen in Pokémon Go. De keuze voor de straling zone rond Fukushima was ongelukkig te noemen, maar deze laatste ontdekking is in onze ogen ook geen aanrader wanneer je gelukkig bent met je huidige leven. De Twitter-gebruiker @nao_halfway, een Japanse Pokémon Go trainer, ging op pad om Gyms te veroveren op het platteland.

Een enkele Gym op een eiland wekte zijn interesse en dit is wat hij zag in de Pokémon Go-app.

Een Gym op een eiland wekte zijn interesse en dit is wat hij zag in de Pokémon Go-app.

Zo blijkt de locatie er in de werkelijkheid uit te zien.

Zo blijkt de locatie er in de werkelijkheid uit te zien.

Dit gezellige stukje aarde heet Ōaraiisosaki Shrine en ligt in Ibaraki Prefecture. Een heiligdom op het vasteland waar normaal gesproken mensen hun gebeden doen, maar de Gym zelf is gelegen bij de poort die staat op verschillende rotsen, die voortdurend worden overspoeld door hevige golven.

Op Twitter verklaarde de gebruiker dat het niet uitmaakt hoe dicht hij bij de Pokémon Go Gym kwam, want hij was naar eigen zeggen nooit in staat om dicht genoeg in de buurt te komen zonder zichzelf in gevaar te brengen.

Ben jij al vergelijkbare locaties tegengekomen in Pokémon Go? Laat het ons weten in de reacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*