Nieuwe foto’s tonen Lenovo Moto Z Play in zwart en wit

Smartphones

Het gerucht gaat dat Motorola nog steeds plannen heeft om de Moto Z Play op de markt brengen. De mid-range smartphone zou net als de aankomende Moto Z en Moto Z Force worden voorzien van een modulair ontwerp. Een nieuw lek toont de Moto Z Play met een aantrekkelijk nieuw design in wit en zwart.

Moto Z Play

Op de foto’s zien we dat de Moto Z Play een glanzende achterkant heeft gekregen in tegenstelling tot het metalen ontwerp van de reguliere Moto Z. Verder is goed te zien dat de Moto Z, Z Force en Z Play tot dezelfde serie behoren, zo beschikken ze over dezelfde Moto Mod pinnen, een uitstekende camera aan de achterzijde en een vierkante thuisknop. De Moto Z Play zal naar verwachting echter wel beschikken over een hoofdtelefoonaansluiting, terwijl deze ontbreekt op de Moto Z en Z Force.

Daarnaast zijn de specificaties ook teruggeschroefd, hoewel dat moeilijk een verrassing is te noemen gezien het feit dat de Z Play als een mid-range smartphone zal worden geïntroduceerd. Het toestel is voorzien van een 5,5-inch amoledscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Onder de motorkap is een Snapdragon 625-soc van Qualcomm te vinden. Deze chipset bestaat uit acht Cortex A53-cores (2,0GHz) en een Adreno 506-gpu. Lenovo prikt daar 3GB LPDDR4-geheugen bij en het opslaggeheugen bedraagt vermoedelijk 32GB.

De behuizing van de Moto Z Play meet 156,4 x 76,4 x 7mm en weegt 165 gram. Aan de achterzijde vinden we een 16-megapixelcamera, waarmee ook video’s zijn vast te leggen in 4K. Selfies kunnen worden geschoten in een maximale resolutie van 5-megapixels. De accu heeft een capaciteit van 3510mAh en vanwege de lagere resolutie is het aannemelijk dat de Moto Z Play het langer zal uithouden dan de Moto Z en Moto Z Force.

De Moto Z Play beschikt over dezelfde pinnen als de duurdere modellen. Deze maken het mogelijk om Moto Mods aan te sluiten. Bij introductie zijn dat de JBL SoundBoost met extra speakers, de Insta-Share Projector voor projectieweergave en een Power Pack voor een langere accuduur. Er zullen eveneens covers worden uitgebracht om het uiterlijk aan te passen.

Het is op dit moment nog onduidelijk wanneer de Moto Z Play van Lenovo wordt geïntroduceerd, mogelijk krijgen we begin september tijdens de IFA 2016-elektronicabeurs meer te zien van het toestel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*