Xbox One-update maakt uitschakelen opstartgeluid mogelijk

Gaming

Microsoft heeft kort voor het weekend een update uitgebracht voor de Xbox One. Deze nieuwe update brengt niet zoveel features als de update die eerder deze maand verscheen, echter zijn er toch nog een aantal welkome verbeteringen en veranderingen.

Xbox One

Gamers kunnen na het installeren van de update het geluid uitschakelen dat je hoort wanneer je de Xbox One aanzet, een feature waarover Microsoft eerder al sprak. In het instellingenmenu zijn er nu drie verschillende opties:

  • Aan: het geluid wordt altijd afgespeeld wanneer de console wordt ingeschakeld.
  • Alleen met powerknop of stem: bij de instelling hoor je het geluid alleen wanneer je de Xbox One aanzet met de powerknop of stemcommando; het geluid wordt niet afgespeeld bij het inschakelen met een controller.
  • Uit: het geluid wordt nooit afgespeeld.

Dit is de enige nieuwe feature die de update voor de Xbox One brengt. De update verhelpt ook een aantal kleine problemen en brengt de nodige verbeteringen, waaronder een tweak om de Xbox Guid sneller te maken. Op de site van Microsoft zijn alle veranderingen te vinden.

De update die eerder deze maand verscheen voegde meer functionaliteit toe, waaronder ondersteuning voor afspelen van muziek op de achtergrond, Cotana (niet beschikbaar in het Nederland) en een verbeterde Xbox Store.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*