Xbox One S-bundel met FIFA 17 verschijnt op 22 september

Gaming

Uitgever Electronic Arts heeft op de Gamescom in Keulen een FIFA 17 Xbox One S-bundel aangekondigd. De nieuwe compactere console van Microsoft komt op 22 september samen met FIFA 17 uit en wordt aangeboden met 500GB of 1TB. Het systeem met 500GB gaat €299, kosten, terwijl de 1TB-versie een adviesprijs heeft gekregen van €349,-

FIFA 17 met Xbox One S

De bundel bevat een code om FIFA 17 te downloaden, drie Ultimate Team Loan Legends (bekende huurspelers) een maand toegang tot EA Access. Mocht je van plan zijn om een Xbox One S en FIFA 17 aan te schaffen, dan is deze bundel zeker het overwegen waard. Je krijgt namelijk niet alleen de Xbox One S en de game, maar ook nog eens een halfjaar VI Premium, waarmee je iedere week de nieuwste Voetbal International digitaal kan lezen. Dit extraatje ontvang je alleen wanneer je de bundel aanschaft bij Bol.com.

EA brengt de FIFA 17-bundel op 22 september uit en dat betekent dat je de game vijf dagen voor de officiële releasedatum van 27 september kan spelen, vermoedelijk zullen EA Access-abonnees ook rond dezelfde periode aan de slag kunnen met FIFA 17. Verder ontvang je ook nog de volgende pre-order DLC: 5 FUT Draft-tokens, 1 per week gedurende 5 weken, FUT-leenspeler voor 8 wedstrijden, keuze uit Hazard, Martial, Reus of Rodriguez en Special Edition FUT-tenues.

De Xbox One S is 40% compacter dan de huidige Xbox One en is voorzien van een ingebouwde voeding, in tegenstelling tot het bestaande model. De console biedt ook ondersteuning voor HDR (High Dynamic Range), voor rijkere en mooiere kleuren. Het pakket bevat eveneens een vernieuwde Xbox One-controller voor verbeterde grip, betere draadloze connectiviteit en Bluetooth-ondersteuning, waardoor de controller ook is te gebruiken in combinatie met een Windows 10-pc. Volgend jaar wordt FIFA mogelijk gebundeld met een geheel nieuwe console, want Microsoft kondigde onlangs Project Scorpio aan. Het bedrijf uit Redmond noemde dit de krachtigste console ooit gemaakt.

FIFA 17 is nu bij Bol.com beschikbaar voor pre-order voor de volgende systemen: Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 en pc. De versie voor de Xbox, PlayStation 4 en pc draait op de nieuwe Frostbite-engine, terwijl de last-gen consoles het moeten doen met de huidige Ignite-engine, beide versies verschijnen op 29 september.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*