Deus Ex: Mankind Divided vanaf morgen te koop; de beste deals

Gaming

We hebben er lang op moeten wachten, maar Deus Ex: Mankind Divided ligt vanaf morgen in de winkels voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Mocht je nog geen pre-order voor de game hebben geplaatst, dan is dit artikel voor jou, want we hebben de laagste prijzen voor elke versie van Deus Ex voor je op rij gezet.

Deus Ex: Mankind Divided

Iedereen die voor 23 augustus een bestelling plaatst ontvangt de “Day One Edition” van Deus Ex: Mankind Divided. Deze uitvoering bevat in totaal acht pre-order bonussen, waarvan er vier in-game kunnen worden gebruikt, terwijl de overige 4 extra’s zijn voor het uitbreiden van de wereld. De in-game content bestaat uit het Indringer Pack, Handhaver Pack en het Klassieke Pack. Deze pakketten sluiten aan bij de verschillende speelstijlen, zo kun je stilletjes op pad gaan met het Indringer-pack of alles overschoot schieten met Adams gevechtsharnas van het Handhaver-pack.

In de extra missie speel je als Adam Jensen en kom je terecht in Praag, een stad die onlangs op zijn grondvesten stond te schudden door de bomaanslag op het Ruzicka-station. Er is geknoeid met de beveiligingsvideo’s en dit bemoeilijkt het onderzoek naar de aanslag. Je kunt alleen op je twee cybernetische aanpassingen en je vaardigheden als geheim agent vertrouwen om de ware schuldige achter de bomaanslag te ontmaskeren.

Verder krijg je toegang tot een digitaal artbook dat de wereld van Deus Ex tot leven brengt, een digitale soundtrack sampler met de zes epische nummers uit de game, een digitale strip en een digitale novelle waarin je de verhalen van de iconische personages uit Human Revolution kan volgen. Maar genoeg gepraat, laten we kijken waar Deus Ex: Mankind Divided het goedkoopst is te verkrijgen.

Ben je in het bezit van een PlayStation 4 of Xbox One, dan is de Media Markt de goedkoopste aanbieder met een prijs van slechts 47,00 euro. Voor de fysieke pc-versie kun je het best bij Bol.com terecht voor een bedrag van 43,99 euro, terwijl een Steam-key via CDKeys.com kan worden aangeschaft voor 32,89 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*