PlayStation Meeting livestream: volg de onthulling van de PlayStation 4 Neo

Gaming

De PlayStation Meeting gaat om 21:00 Nederlandse tijd van start en het evenement zal live zijn te volgen via de onderstaande videospeler. We zullen op het PlayStation-evenement meer te weten komen over de verbeterde PlayStation 4 Neo en de afgeslankte PlayStation 4 Slim.

PlayStation Meeting livestream

Sony heeft nog niet bekendgemaakt wat het vanavond precies gaat onthullen, maar op basis van recente lekken is de PlayStation 4 Slim een waarschijnlijke kandidaat. In de afgelopen weken is de kleinere en goedkopere uitvoering van de PlayStation 4 al te zien geweest op verschillende foto’s, samen met een vernieuwde DualShock 4-controller. Volgens onze informatie krijgt de PlayStation 4 Slim een (lagere) adviesprijs van 299 euro en zal de console vanaf morgen in de winkels liggen.

Het evenement zal echter in het teken staan van de PlayStation 4 Neo, waarvan het bestaan al in juni werd bevestigd door Sony-topman Andrew House. De hardware van de Neo zou aanzienlijk krachtiger zijn in vergelijking met de huidige PlayStation 4 en PS4 Slim. Dit zal moeten resulteren in mooiere beelden, ondersteuning voor 4k en hogere framerates. Sony zal de bestaande consoles blijven ondersteunen en alles toekomstige games zullen voor de PS4, PS4 Slim en PS4 Neo worden uitgebracht, zonder exclusieve features voor de Neo.

1 Reactie

  1. onbegrijpelijk dat ze er geen 4k blue-ray speler in hebben gestopt. zelfs de xbox one s, € 299, heeft dat ding er in zitten. man man man 🙁

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*