Call of Duty: Modern Warfare Remastered niet speelbaar zonder Infinite Warfare-disc

Gaming

Call of Duty: Modern Warfare Remastered wordt zoals Activision eerder al aangekondigde niet los verkocht, maar nu blijkt ook dat de game op de Xbox One en PlayStation 4 niet speelbaar is zonder de Call of Duty: Infinite Warfare-disc. Om toegang te krijgen tot de geremasterde versie van Modern Warfare moet je een premium versie aanschaffen en door deze nieuwe beperkingen zal het niet mogelijk zijn om de game door te verkopen.

Call of Duty: Infinite Warfare

De Call of Duty-fansite Charlie Intel ontdekte dat de website van Modern Warfare Remastered is geüpdatet met nieuwe informatie, waaruit blijkt dat je de Call of Duty: Infinite Warfare-disc nodig bent om de game te spelen. Het is aannemelijk dat de game alleen werkt in combinatie met de Legacy Edition of de Legacy Pro Edition, waar de remaster exclusief bij gebundeld wordt.

Activision heeft op zijn site inmiddels meer informatie gegeven:

PlayStation 4

Call of Duty: Modern Warfare Remastered is een digitale download die exclusief gebundeld wordt bij de Legacy Edition en Legeacy Pro Edition voor de PlayStation 4. De digitale download wordt ingewisseld via een vouchercode die in de doos zit. De Infinite Warfare-disc is vereist om Modern Warfare Remastered te spelen, net als een internetverbinding.

Xbox One

Call of Duty: Modern Warfare Remasted is toegevoegd aan de Xbox One-disc (geen code vereist) van de Legacy Edition en Legacy Pro Edition van Infinite Warfare. Voordat Modern Warfare Remastered kan worden gespeeld, is een download vereist. De Infinite Warfare-disc is eveneens vereist om Modern Warfare Remastered te spelen, net als een internetverbinding.

Steam

Een Steam-key wordt meegeleverd met de Lgeacy Edition van Infinite Warfare waarmee je toegang krijgt tot zowel Infinite Warfare als Modern Warfare Remasted. Een internetverbinding is vereist.

Gamers die een digitale versie van Infinite Warfare aanschaffen zijn natuurlijk geen schijf nodig en kunnen beide games direct downloaden en spelen. Een van de redenen waarom Activision de Infinite Warfare-disc verplicht heeft gesteld heeft vermoedelijk te maken met het feit dat het hierdoor niet langer mogelijk is om Modern Warfare Remastered te spelen nadat je Infinite Warfare hebt doorverkocht.

Studio Raven Software is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Modern Warfare Remastered, terwijl Infinity Ward, een andere studio van Activision, werkt aan Infinite Warfare. Beide games worden op 4 november uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox one en pc. Je kan de singleplayer campagne 30 dagen eerder op de PlayStation 4 spelen wanneer je besluit om een pre-order te plaatsen voor één van de twee premium versies.

De onderstaande versies zijn te verkrijgen bij Bol.com, Coolblue, Intertoys, Bart Smit en Wehkamp.

  • Legacy Edition en Digital Legacy Edition: Bevat zowel Call of Duty: infinite Warfare als Call of Duty: Modern Warfare Remastered.
  • Digital Deluxe Edition: Bevat Call of Duty: infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered en een Season Pass.
  • Legacy Pro Edition: Bevat Call of Duty: infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare, Season Pass, Steelbook, Soundtrack en digitale items.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*