Google Pixel en Pixel XL nu beschikbaar voor pre-order

Smartphones

Google introduceerde afgelopen dinsdag tijdens het “Made By Google”-evenement twee nieuwe Android-telefoons, de Google Pixel en Google Pixel XL. De toestellen zijn door de zoekgigant zelf ontworpen en moeten de beste ervaring bieden op het gebied van hard- en software.

Google Pixel en Pixel XL pre-order

De Pixel-telefoons komen in drie verschillende kleuren: Really Blue (blauw), Very Silver (zilver) en Quite Black (zwart). Het zijn eveneens de eerste telefoons met Google Assistant, die je kan activeren door kortstondig op de virtuele thuisknop van de Pixel of Pixel XL te drukken. Deze feature is vergelijkbaar met Google’s nieuwe Allo-app en maakt het mogelijk om ‘gesprekken’ te voeren met je smartphone.

Binnenin de Pixel en Pixel Xl vinden we een Qualcomm Snapdragon 821-soc (2,15GHz), 4GB LPDDR4-geheugen, 32GB of 128GB opslaggeheugen, een 12-megapixelcamera en een 8-megapixelfrontcam. Afgezien van het formaat zijn de enige verschillen tussen de twee telefoons het scherm en de accucapaciteit: de Pixel heeft een 5-inch oledscherm (1920 x 1080 pixels) en een 2770mAh-accu; de Pixel XL is uitgerust met een 5,5-inch oledscherm (2560 x 1440 pixels) en een 3450mAh-accu. Beide toestellen zijn Daydream-ready en passen in de Daydream View.

In Nederland is het inmiddels mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de Pixel of Pixel XL, waarbij het helaas nog onduidelijk is wanneer ze worden uitgeleverd. Google vraagt 759 euro voor de Pixel met 32GB, 869 euro voor de 128GB-versie, terwijl de Pixel XL voor 899 euro (32GB) of 1009 euro (128GB) is te verkrijgen.

Bij het afsluiten van een abonnement moet je rekening houden met een maandprijs van rond de 45 tot 50 euro voor de goedkoopste Pixel of meer dan 55 euro wanneer je gaat voor de Pixel XL.

Beide toestellen zijn momenteel beschikbaar voor pre-order bij:



Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*