Foto’s en specificaties van HTC Bolt gepubliceerd

Smartphones

Eerder deze maanden verschenen er geruchten over de HTC Bolt, een nieuwe smartphone van het Taiwanese bedrag die uit de doos op Android 7.0 Nougat draait, de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem voor toestellen die niet toebehoren tot de Pixel-serie. Nieuwe foto’s lijken het bestaan van de HTC Bolt te bevestigen en tegelijkertijd verscheen er eveneens meer informatie over de specificaties van de smartphone.

HTC Bolt

De informatie werd gepubliceerd op VentureBeat door telefoonlekker Evan Blass, ook bekend als @evleaks, waardoor we geen twijfels hoeven te hebben wat betreft de authenticiteit van het lek. Het uiterlijk van de telefoon lijkt veel op dat van HTC’s huidige vlaggenschip, de HTC 10, met een volledig metalen behuizing en een thuis-knop met geïntegreerde vingerafdrukscanner onder het scherm.

Op het gebied van specificaties zijn er grotere verschillen tussen de HTC Bolt en HTC 10. De HTC Bolt is naar alle waarschijnlijkheid voorzien van een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Daarnaast zou de aankomende smartphone geen gebruik maken van een 3,5mm-koptelefoonaansluiting, net zoals de iPhone 7 en 7 Plus. Gebruikers zullen vermoedelijk de usb-c-aansluiting moeten gebruiken om naar muziek te luisteren, een adapter zal standaard mee worden geleverd.

HTC’s BoomSound-technologie om de audio te verbeteren is ook aanwezig, echter is deze functie alleen actief bij het gebruik van een koptelefoon; de smartphone is zelf namelijk alleen voorzien van een enkele speaker aan de onderzijde. Uit de doos draait de HTC Bolt op Android 7.0 Nougat met de Sense 8.0-interface. Verder is er 3GB aan werkgeheugen beschikbaar en 64GB opslag. Aan de achterzijde vinden we een 18-megapixelcamera met een f/2.0-lens. Deze camera kan video’s vastleggen in 4k op 30 frames per seconde. Seflies kunnen worden geschoten met de 8-megapixelcamera aan de voorzijde.

Het is nog onbekend wanneer de HTC Bolt wordt uitgebracht, maar volgens de gelekte informatie wordt het toestel wereldwijd gelanceerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*