Pokémon Go-update blokkeert functies bij bepaalde snelheid

Gaming

Een recente update voor Pokémon Go heeft het moeilijker gemaakt om de game te spelen tijdens het rijden. Deze restrictie wordt geactiveerd zodra de game registreert dat je je met 50 km per uur of sneller voortbeweegt. Bij het bereiken van deze snelheid is het niet langer mogelijk om een Pokémon te vinden.

Pokémon Go-update

Pokémon verschijnen niet langer op de kaart wanneer de speler zich te snel voortbeweegt, en progressieve bonussen stoppen eveneens. Iedere keer dat een speler de snelheid bereikt van 50 km per uur of sneller, stopt ook de Pokémon Eggs- en Buddy Pokémon-meter. Gebruikers die nog een oudere versie van de game draaien worden door ontwikkelaar Niantic gedwongen om te updaten naar de nieuwste versie.

Voor deze update werd er een waarschuwing gegeven wanneer de speler zich te snel verplaatste op de kaart, echter was er toen nog een optie om aan te geven dat je een passagier was, waarna je zonder problemen kon doorspelen. Daar is vandaag verandering in gekomen, want nu worden alle spelers in een auto of ander voortuig beperkt. We verwachten dat de update in de komende dagen voor de nodige kritiek zal zorgen, maar Nintendo wil vermoedelijk voorkomen dat Pokémon Go ongelukken veroorzaakt door onoplettende weggebruikers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*