Pokémon Go krijgt binnenkort pvp-battles en nieuwe Pokémon

Gaming

Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic komt naar verluidt in december met een grote update voor de populaire mobiele game. De volgende update voor Pokémon Go brengt mogelijk twee belangrijke features naar de app.

Pokémon Go

Volgens gamenguide.com zal de update een functie toevoegen waarmee spelers onderling met elkaar kunnen vechten, en ook zal de tweede generatie Pokémon zijn opwachting maken in de game.

Andere bronnen suggereren dat Niantic een speciaal Thanksgiving-evenement in de Verenigde Staten heeft gepland waar het een nieuwe baby Pokémon-functie gaat introduceren. Deze baby Pokémon-functie zal de huidige systeem met eieren moeten vervangen, hoewel Niantic nog niet over deze aanpassing heeft gesproken.

Het bedrijf onthulde onlangs wel dat er voor het einde van het jaar enkele grote veranderingen komen naar Pokémon Go. Over de battles tussen gamers onderling hebben we echter sinds de lancering weinig meer gehoord, maar onlangs ontdekten fans in code van een recente update dat de ontwikkelaar plannen heeft om tweede generatie Pokémon toe te voegen.

Niantic heeft in de afgelopen periode een groot aantal updates uitgebracht voor de iOS- en Android-versie. Recentelijk voegde het bedrijf bonussen toe voor spelers die nog altijd dagelijks de game spelen en ook zullen specifieke Pokémon sneller verschijnen op de kaart. In de nabije toekomst kunnen fans ook nog eens 100 nieuwe Pokémon (tweede generatie) verwachten die zullen moeten worden gevangen om je Pokédex te voltooien.

Daarnaast kunnen Pokémon-fans deze maand aan de slag met Pokémon Sun en Pokémon Moon op de Nintendo 3DS. Beide games verschijnen op 23 november en zijn nu voor 42,99 euro beschikbaar voor pre-order bij Bol.com (Sun/Moon)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*