The Last Guardian nu beschikbaar voor PlayStation 4 en PS4 Pro

Gaming

We hebben er bijna 10 jaar op moeten wachten, maar vanaf aankomende woensdag (dinsdag bij Coolblue) is The Last Guardian dan toch eindelijk beschikbaar voor de PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro. Ondanks het feit dat de game meerdere keren is uitgesteld, zegt Sony dat het aantal pre-orders de verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen.

The Last Guardian

Het verhaal volgt een jongen en het kolossale, mysterieuze wezen Trico. Er ontstaat een onbreekbare band die hen helpt te overleven tussen de ruinen en alle gevaren in de wereld om hen heen. Het onvergetelijke verhaal draait om vriendschap en vertrouwen in een prachtige fantasiewereld.

The Last Guardian wordt geprezen om zijn indrukwekkend animaties, subtiele puzzels, uitstekend ontwerp van levels en een emotionele band tussen de hoofdrolspelers. Niet alles is overigens perfect, want de besturing komt soms totaal niet uit de verf en bij vlagen ziet de game er ook gedateerd uit. Toch is algemene conclusie dat je The Last Guardian moet spelen wanneer je in het bezit bent van een PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro.

Sony heeft inmiddels voor de release al een update klaargezet voor de PlayStation 4 Pro. Deze update brengt ondersteuning voor 4K, HDR en zorgt voor een stabielere en betere framerate.

Origineel

  1. Bol.com – €59,99
  2. Media Markt – €59,99
  3. Bart Smit – €59,99
  4. Intertoys – €59,99
  5. Wehkamp – €62,50
  6. Coolblue.nl – €64,99 (direct beschikbaar)

Collector’s Edition

  1. Media Markt – €118,-
  2. Bol.com – €128,99
  3. Coolblue.nl – €129,-
  4. Intertoys – €129,99
  5. Bart Smit – €149,79

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*