Apple brengt iOS 6.1.3 uit en maakt einde aan Evasi0n jailbreak

Apple

iOS-6-iconApple heeft zojuist iOS 6.1.3 (10B329) uitgebracht, een kleine update voor het mobiele besturingssysteem dat draait op de iPhone, iPad en iPod Touch. Deze update verhelpt een probleem met het lockscreen, dat vorige maand werd ontdekt, hierdoor kregen gebruikers toegang tot een iPhone, iPad of iPod Touch zonder een juiste toegangscode in te voeren. Hierdoor kreeg men toegang tot foto’s en de contactenlijst. 

Daarnaast brengt de update enkele verbeteren voor de kaarten van Japan. Mocht je in bezit zijn van een jailbreak dan raden we je aan om niet te updaten. TheNextWeb en enkele anders blogs melden namelijk dat iOS 6.1.3 ook de gaten in de software heeft gedicht, waardoor de Evasi0n jailbreak niet langer meer zal werken. Hou hier dus rekening mee!

Volgens de release notes is de update slechts 18,2MB groot en voert het de volgende verbeteringen en bug fixes door:

  • Lost de bug op die iemand anders toegang geven tot je iOS apparaat zonder de cijfers van het codeslot in te voeren
  • Verbetering voor Kaarten in Japan

Om deze update te installeren open je het Instellingen menu -> Algemeen -> Software-update of je sluit je iOS-apparaat aan om de update te installeren via iTunes.

De vorige update, iOS 6.1.2, verhielp een probleem met de Exchange agenda dat ervoor zorgde dat netwerken werden overbelast door constante verzoeken van iOS apparaten, en ook leidde het tot een verkorte accuduur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*