HTC Ocean en HTC Vive-telefoon gespot in promotionele video’s

Smartphones

De verwachting is dat HTC in januari enkele nieuwe smartphones gaat introduceren en vandaag hebben we mogelijk een idee gekregen waar het Taiwanese bedrijf in de afgelopen periode aan heeft gewerkt. De doorgaans goed geïnformeerde telefoonlekker @evleaks publiceerde op zijn Twitter-account twee video’s, waarin de HTC Ocean en de HTC Vive-telefoon is te zien.

Nieuwe HTC-telefoons

HTC Vive als smartphone?

Tot op heden was de verwachting dat HTC op 12 januari twee nieuwe smartphones zou onthullen, de HTC U Ultra (ook bekend als de HTC Ocean) en de HTC U Play als het kleinere broertje, maar nu is er ook een derde toestel verschenen die mogelijk onder de HTC Vive-naam op de markt wordt gebracht. Het nieuwe toestel werd gespot in een officiële promotionele video die je hieronder kan bekijken. In de video zien we dat het bedrijf plannen heeft om telefoons een unieker uiterlijk te geven en naast deze cases was ook een telefoon te zien met op de achterkant de tekst HTC Vive.

Het is in onze ogen onwaarschijnlijk dat dit alleen een case is en we vermoeden dat de HTC Vive een smartphone is die daadwerkelijk bestaat. Mogelijk focust de Vive-telefoon zich op virtual reality, net zoals de Vive-headset die in 2016 op de markt werd gebracht. Verder lijkt HTC op het punt te staan om een speciaal programma te lanceren voor consumenten die hun telefoons willen personaliseren, vergelijkbaar met Motorola’s Moto Maker. Er zullen volgende week drie verschillende type cases worden gepresenteerd, die qua materiaal en patronen van elkaar verschillen.

HTC U Ultra

In de tweede video krijgen we de HTC Ocean te zien, die naar verluidt als de HTC U Ultra op de markt wordt gebracht. De Android-telefoon is voorzien van een uniek aanraakgevoelig frame met een contextuele interface. HTC laat in de video zien hoe je eenvoudig door een overzicht van apps kan bladeren en de camera kan starten zonder het scherm aan te raken. Beide zijkanten van de HTC U Ultra kunnen worden gebruikt om te scrollen en een keuze te bevestigen, waardoor de functionaliteit toegankelijk is voor rechts- en linkshandige gebruikers.

Het is nog onbekend over welke hardware de HTC U Ultra en HTC Vive zullen beschikken. De verwachting is dat het tweetal later dit kwartaal wordt gelanceerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*