F1 2017 krijgt binnenkort gesloten bèta

Gaming

Over een kleine twee maand start het nieuwe Formule 1-seizoen en dat betekent dat Codemasters ook weer met een geheel nieuwe game komt, die waarschijnlijk als F1 2017 op de markt wordt gebracht. De game is nog niet officieel aangekondigd, echter heeft de studio vandaag bekendgemaakt dat er een gesloten bèta voor F1 2017 gaat plaatsvinden.

F1 2017

Gesloten bèta start spoedig

Codemasters heeft sinds 2009 de rechten in handen van de F1-serie en ieder jaar worden alle banen, coureurs en regelgeving weer geüpdatet, zodat jij een zo realistisch mogelijke game kan spelen. Het team dat verantwoordelijk is voor F1 2017 werkt momenteel hard aan de game en volgens Codemasters staan ze te popelen om alle nieuwe features met de fans te delen.

“Vorig jaar hebben we een zeer succesvol programma gelanceerd waarbij de community werd uitgenodigd om de game te testen en waarin wij belangrijke feedback hebben ontvangen om het spel vorm te geven. We zijn zeer verheugd om te kunnen aankondigen dat we dit jaar niet alleen het programma uitbreiden, maar dat we het proces waarschijnlijk eerder starten”, zo leest het bericht op het blog van Codemasters.

Beperkt aantal plekken

De eerste bèta geeft genodigden de kans om de wegligging van de nieuwe auto’s te testen, want in F1 2017 gaat er een hoop veranderen. De verwachting is dat de auto’s dit jaar 4 tot 5 seconden per ronde sneller zijn, dankzij bredere banden en meer downforce. Helaas zijn de plekken voor de F1 2017 bèta beperkt tot slechts 300 mensen per platform. De game verschijnt voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc, echter kunnen Europese gebruikers zich alleen inschrijven voor de PS4-versie. Daarnaast vraagt de studio ook een reden waarom jij moet worden geselecteerd (gezien het beperkte aantal plaatsen is het vermoedelijk verstandig om hier een uitgebreid antwoord te geven).

De bèta zal naar verwachting beginnen rond de tijd van het nieuwe F1-seizoen, die op 26 maart van start gaat in Melbourne, Australië.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*