Firmware van Samsung Galaxy S4 nu te downloaden

Samsung

samsung-galaxy-s41121Voor de daadwerkelijke lancering van de Samsung Galaxy S4 in Nederland moeten we nog even geduld hebben, maar gelukkig worden we tot die tijd nog even warm gehouden met wat software nieuwtjes. Gisteren toonden we je al dat SamMobile in bezit was gekomen van een aantal achtergronden, ringtones en de nieuwe S Voice app, die niet veel later ook prima bleek te werken in combinatie met de Galaxy Note II en Galaxy S III.

Echter is er nog meer, want de website heeft nu de volledige system dump van de Android firmware gepubliceerd. Voor het merendeel van de gebruikers is dit totaal nutteloos, je zal in ieder geval wel over wat software skills moeten beschikken om met deze bestanden aan de slag te kunnen gaan. Het is nu in ieder geval aan de community om te laten zien waartoe ze in staat zijn. Mocht je alleen interesse hebben in de nieuwe achtergronden, ringtones of S Voice applicatie dan raden we je aan om hier een kijkje te nemen.

De I9500XXUAMCH firmware is gebaseerd op Android 4.2.2 Jelly Bean en weegt maar liefst 1,5GB. Het delen van deze dump zou ertoe moeten leiden dat de ontwikkelaars community bepaalde exclusieve functies en apps van de Galaxy S4 ook naar andere apparaten kunnen brengen. Het is overigens goed mogelijk dat niet alle functies kunnen worden overgezet naar andere apparaten, want bepaalde apps zijn ook deels afhankelijk van de hardware van de Galaxy S4.

Op de website van SamMobile is de gehele dump te downloaden van Android 4.2.2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*